WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy91 wrote:A jak czasem mam duzo paliwka w srodku to boje sie ruszyc tak ogolnie, nawet noga
A pamietam jak moj sie zapytal jak pierwszy raz zastosowalamnogi do gór - i pyta sie ..cy Ty q*** robisz ??gimnastyke to wczesniej uprawialismy
Czarnula87, Lucy91, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Zasypiam dzis na siedzaco, nawet bzykanko mnie nie rozbudzilo
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:łechhh polejcie mi ..bo mam chcice a moejgo nie ma <wnerw>
Ja to mam taką chcicę, że jak z młodym zasnęłam(a mialam poczytać jak uśnie) to mi się śnił przez 3 godziny sex z moim mężulkiemwraca bidulek z tej wawy, będzie pewnie koło 22 zmęczony jak nie wiem, ale powiedział, że wyłotosi mnie bo musi się odstresować
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mam to samo
A pamietam jak moj sie zapytal jak pierwszy raz zastosowalamnogi do gór - i pyta sie ..cy Ty q*** robisz ??gimnastyke to wczesniej uprawialismy
moj do mnie mowi - lez a chlopaki do dziela
jak parsknelam to wszystko wylecialo
Czarnula87, Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
moj tak mialm ostatnio - Qrde nie wiem co mu sie stalo ale co skonczyl chile odpoczal i dawac znowu mi tyka ..
to chyba przez to wolne
stwierdzil ze jak juz dostana wypowiedzenei to sobei odbijemy za wsze czasybo bedzie mial duzzoo owlnego
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny jesteście świetne. Myślałam, że jestem sama z takim samym problemikiem. Sama, nowa
mnie się podoba scena z Lejdis kiedy babka leży z nogami na ścianie, dzwoni do niej telefon:
- cześć, co robisz?
- właśnie zachodzę w ciążę
pozdrawiam ciepłobiedronka1982, Ania_84, Czarnula87, mała_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
ja to stosuje
tylko brakuje tego tektstu zachodze w ciaze - moze to dlatego sie nie udaje
biedronka1982, kocia_melodia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o qrwa. Mój chłop zszedł na zawal jak mu przeczytałam ostatni dialog o ulewaniu...
Śmieje się dalej i mowi ze w końcu wie, czego z nogami na ścianie leżałam...biedronka1982, Ania_84, kocia_melodia, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:o qrwa. Mój chłop zszedł na zawal jak mu przeczytałam ostatni dialog o ulewaniu...
Śmieje się dalej i mowi ze w końcu wie, czego z nogami na ścianie leżałam...Ania_84, biedronka1982, mała_mi, Martuśka lubią tę wiadomość
-
kocia_melodia wrote:mój na początku się dziwił, ale od 3 cykli mnie kołdrą przykrywa
i mowi kiedys ci tam szpilke wstawie to szybciej zada podniesiesz do góry i wszystko wplynie na swoje miejsce
biedronka1982, Czarnula87, mała_mi, kocia_melodia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
kocia_melodia wrote:myślę, że czas na mnie i to wino w kielichu co Ania_84 posłala. Po pierwszym dniu w pracy (od wigilii z moją robotą się nie widziałyśmy) czas na relaks.
Dobrej nocy wszystkim życzę i owocnej "gimnastyki"Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:tylko nie zapomnij funkcji wibrowania włączyć
Czarnula87, mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość