WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki Ania, ale jak mam być szczera to wolę fotki w 2D, a dziś gin poszalał,mam dużo zdj, ale większość niewyraźnych, bo te przepływy wszystkie inne przezierności sprawdzał.
A już dwa razy tamtego posta edytowałam chciałam zostawić to zdjęcie, bo na mamuśki bym wrzuciła, ale tam moje nazwisko było.... więc musiałam zmyć bo to różni ludzie oglądają, a po coAnia_84 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:a miałam napisać jeszcze że wsio okej jest
A Ty jak sie czujesz ?? -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:No i to jest najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe i wszytskie aramtetry sa ok
A Ty jak sie czujesz ??
Ania, zadziwiająco dobrze ostatnio Chyba pogoda na mnie wpływa teraz jeszcze emocje zjechały ze mnie i nawet żołądek mnie przestał boleć.
idę spać chyba. Moje dziewczyny śpią już, chłopa dziś nie ma, w ogóle prawie cały weekend go nie będzie
jakby mnie nie było(nie wiem czy do mamy nie pojadę, skoro mojego nie ma) to miłego łikendu Kochane Pamiętam i trzymam kciuki: Maka (sob,tak?) i Karola (pon?). Ania a twój kiedy te badania robi? bo mi wyleciało.
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
arizona 87 wrote:Naprawde mała_mi szczerze Ci zazdroszcze, kiedys mam nadzieje bede swoje ogladac. Buziaki, ktory to juz tydzien?
na suwaczku jest 11+5
dzięki doczekasz się i ty
Ania_84, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
My dopeiro 9 maja robim genetyke a do tej pory musimy jeszcze zrobic markery i inne badanka ale to po wyplacie bo tez troche wychodzi za to
mała_mi, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, badania meza jesli chodzi o ilosc i ruchliwosc plemnikow to wyszly super niestety sa bakterie w moczu i idzie do urologa
a ja mam miec badanie droznosci jajowodow...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pijecie wino ? ja w pon składam wypowiedzenie.. ogólnie atmosfera w firmie robi się coraz bardziej nieprzyjemna.. ale jeszcze miesiąc muszę przetrwać ..
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Arizona.. ja też podchlipuje tak dla samej siebie.. bo endometrium i tak mi się w tym cyklu nie przyda..
arizona 87 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹