WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy własnie mrozilismy nasze bo obawialismy sie własnie tego wyjazdu meza na te szkolenie i dobrze zrobilismy... lepiej zapłacic 400 zł za depozyt a miec głowe spokojna i nie kabinowac...raptem maz ze mna w klinice był ze 3 razy i na punkcji niestety go nie było wiec depozyt sie przydał...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mała no ja z Warszawy obecnie Warszawa to stolica więc trzeba się spotkac w tym o to mieście ;p
u was burze a u mnie nic... troche tylko deszczyk popadał
jajnik mnie tak napierdziela że zaraz umrę chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 22:00
Ania_84, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
ehh bardzo bym chciala zeby u nas udalo sie znalesc cos.. choc z tego co sie dowiaduje to jakznajdziemy to i tak meza czeka 3 meisieczna kuracja albo 6 miesieczn.ale przynajemnij cos sie ruszy..tera zwykancza nas czekanie na Łodz a pozneij 6 tyg na wyniki genetyki. chco jej sie boje troche ze wyjdzie ta najgorsza mutacja ktora odbierz enam szanse nawet na biopsje
-
kierzynka wrote:Mała no ja z Warszawy obecnie Warszawa to stolica więc trzeba się spotkac w tym to mieście ;p
u was burze a u mnie nic... troche tylko deszczyk popadał
jajnik mnie tak napierdziela że zaraz umrę chyba.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh bardzo bym chciala zeby u nas udalo sie znalesc cos.. choc z tego co sie dowiaduje to jakznajdziemy to i tak meza czeka 3 meisieczna kuracja albo 6 miesieczn.ale przynajemnij cos sie ruszy..tera zwykancza nas czekanie na Łodz a pozneij 6 tyg na wyniki genetyki. chco jej sie boje troche ze wyjdzie ta najgorsza mutacja ktora odbierz enam szanse nawet na biopsje
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
wiem Karolciu.. po porstu chyba po tych wszytskich zlych wiadomosciach trudniej jest uwierzyc w dobre
ale probujemy myslec pozytywniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ps poglasz Kropka od cioci ANi i powiedz ze ma tam sie ładnie rozgoscic
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem Karolciu.. po porstu chyba po tych wszytskich zlych wiadomosciach trudniej jest uwierzyc w dobre
ale probujemy myslec pozytywnie
moze mi jest troszke łatwiej, bo ja juz jestem na prostej...ale nie do konca....jeszcze czeka mnie testowanie i od tego wszystko zalezy...oj boje sie...jeszcze sie boje -
nick nieaktualny
-
no i trzeba Kropkowi powiedziec zeby myslami przyciagnal kropka Maki i mu powiedzial ze musi tez sie rozgoscic bo musi miec kumpla
-
nick nieaktualny