WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy własnie mrozilismy nasze bo obawialismy sie własnie tego wyjazdu meza na te szkolenie i dobrze zrobilismy...
lepiej zapłacic 400 zł za depozyt a miec głowe spokojna
i nie kabinowac...raptem maz ze mna w klinice był ze 3 razy i na punkcji niestety go nie było wiec depozyt sie przydał...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Mała no ja z Warszawy obecnie
Warszawa to stolica więc trzeba się spotkac w tym o to mieście ;p
u was burze a u mnie nic... troche tylko deszczyk popadał
jajnik mnie tak napierdziela że zaraz umrę chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 22:00
Ania_84, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
ehh bardzo bym chciala zeby u nas udalo sie znalesc cos..
choc z tego co sie dowiaduje to jakznajdziemy to i tak meza czeka 3 meisieczna kuracja
albo 6 miesieczn.ale przynajemnij cos sie ruszy..tera zwykancza nas czekanie na Łodz a pozneij 6 tyg na wyniki genetyki. chco jej sie boje troche ze wyjdzie ta najgorsza mutacja ktora odbierz enam szanse nawet na biopsje
-
kierzynka wrote:Mała no ja z Warszawy obecnie
Warszawa to stolica więc trzeba się spotkac w tym to mieście ;p
u was burze a u mnie nic... troche tylko deszczyk popadał
jajnik mnie tak napierdziela że zaraz umrę chyba.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehh bardzo bym chciala zeby u nas udalo sie znalesc cos..
choc z tego co sie dowiaduje to jakznajdziemy to i tak meza czeka 3 meisieczna kuracja
albo 6 miesieczn.ale przynajemnij cos sie ruszy..tera zwykancza nas czekanie na Łodz a pozneij 6 tyg na wyniki genetyki. chco jej sie boje troche ze wyjdzie ta najgorsza mutacja ktora odbierz enam szanse nawet na biopsje
mi kaza pozytywnie myslec, ze Kropek sie zadomowił, to ja teraz Tobie tez kaze tylko pozytywnie myslec :)nie bedzie zadnej mutacji...juz i tak wystrczajaco sie nacierpieliscie, starczy tego...
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
wiem Karolciu.. po porstu chyba po tych wszytskich zlych wiadomosciach trudniej jest uwierzyc w dobre
ale probujemy myslec pozytywniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ps poglasz Kropka od cioci ANi
i powiedz ze ma tam sie ładnie rozgoscic
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:wiem Karolciu.. po porstu chyba po tych wszytskich zlych wiadomosciach trudniej jest uwierzyc w dobre
ale probujemy myslec pozytywnie
moze mi jest troszke łatwiej, bo ja juz jestem na prostej...ale nie do konca....jeszcze czeka mnie testowanie i od tego wszystko zalezy...oj boje sie...jeszcze sie boje -
nick nieaktualny
-
no i trzeba Kropkowi powiedziec zeby myslami przyciagnal kropka Maki
i mu powiedzial ze musi tez sie rozgoscic bo musi miec kumpla
-
nick nieaktualny