WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Mala bo nie mam co opowiadać... dzisiaj z dzieciakami trochę powariowalam. 4 latkiem i 6 miesięczna dziewczynka. Chciało by się mieć swoje a tu może doopa z tego być. Pomacalam dziś 13 tygodniowy brzuch liczę na zarażenie się
a czyj? bo mój na pewno nie
wróci twój, już niedługo, to się okaże że szybciutko będzie
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala Twojego nie ale koleżanki myślę ze Twoj przyniósł by mi szczęście
Taka się ogólnie samotna czuje
deszcz mi stuka o parapet i mnie usypia idę spać :*mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
dziewczyny, w czerwcu będę cały weekend w Katowicach z chłopem(on służbowo) a ja postanowiłam się wyrwać razem z nim, póki mogę
która chętna na spotkanie? Japoneczka chyba z Katowic? czy mi się przyśniło?Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas tez burza sie rozkreca
Ojj ja bym byla chetn ale pracuej w eekend .. za do katowic torche mamyAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja dbylam konwersacje z mezem zabral mnie na zakupy wie jak mi dogodzic
I ustalilismy ze max do 22 siedzimy rpzedkompem. apozniej sie godzimy uzaa bedzie dzika noc przy odglosach porunów ;Pkaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ale możemy względem miejsca gdzie jesteśmy... jakoś bliżej siebie
Ania - Kielce?
Karola- coś o Ełku pisała dziś?
ja- wieś niedaleko N Targu
Anutka ???
Kierzynka też ???
jeszcze Maka i Japoneczka
ja idę spać. taka piękna pogoda była dziś, w właśnie zaczyna padać teraz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2014, 21:35
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karola własnie ogladaalm na TLC jak przebiega proces do in vitro jak na ekrane pokazuja jak plemniki atakuja jajko zajebisty widok
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola własnie ogladaalm na TLC jak przebiega proces do in vitro jak na ekrane pokazuja jak plemniki atakuja jajko zajebisty widok
u mnie atakowali jajka igła z jednym plemnikiem -
wiem bo jak atakuja igla to jest ICSI a IVF to jak sami zostawiaja droge do ataku plemniczkom
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nou nas nawet jesli sa w jadrach to zapewne tez nie w genialnej ilosci i ruchliwosci ale ciesze sie ze mozna ewntualnie zamrozic wiec jakbys ie udalo wiecej to wtedy rachu ciachu i moze nie skonczymy na jednym
kaarolaa lubi tę wiadomość