WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
one polazły, a ja przylazłam, minęłyśmy się :p
ale z tego co widze to znów poruszały temat SIKANIA -
ja to dopiero w weekend albo w czwarek będę mogła o normalnej porze tutak zajrzeć
-
nick nieaktualny
-
Ja wstalam rano z trudem... a zaraz w delegacje trzeba jechać. także do wieczorka moje drogie
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nadrobiłam wczorajszą imprezę. Dalej się nie czuję. Dziś wieczór do gina. Jak mnie przestanie boleć mój zbudyniały łeb, to się odezwę. bo teraz nie mogę nawet na monitor patrzeć........
miłej środy :*MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
usprawiedliwienie zostanie pozytywnie rozpatrzone:D co nie laski?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak wczoraj nabroiliśmy że aż miałąm póżniej okropny sen... przyśniła mi sie @ ...bleee a fuj .. wrrr ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Tak wczoraj nabroiliśmy że aż miałąm póżniej okropny sen... przyśniła mi sie @ ...bleee a fuj .. wrrr ..
aaaa kyszzzzzzzzzzz!
a ja też miałam sen, pewnie też wybrykami naszymi spowodowany, kupowałam testy ciążowe i każdy był pozytywny
-
AnBe wrote:aaaa kyszzzzzzzzzzz!
a ja też miałam sen, pewnie też wybrykami naszymi spowodowany, kupowałam testy ciążowe i każdy był pozytywny -
mam nadzieje ze wczoraj była owulka - bo od jutra mam brać luteine - i nie wiem czy jeszcze z dwóch dni nie odczekac ;/
-
nick nieaktualny
-
AnBe wrote:Ania a testy owu robiłaś?
-
nick nieaktualnyhmm no fakt że Twoje temp szaleją w tym cyklu... a nie wolisz się przejść dziś na monitoring dla pewności? wiesz, powiedz gin że nie wiesz co jest grane w tym cyklu, że nie wiesz kiedy zacząć brać luteine bo nie umiesz zlokalizować owulacji.. takie branie luteiny czy dupka na oko to troche ryzykowne ale to tylko moje zdanie
-
Ania_84 wrote:Tak wczoraj nabroiliśmy że aż miałąm póżniej okropny sen... przyśniła mi sie @ ...bleee a fuj .. wrrr ..