WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Nie denerwuj się, wsztystko jest ok
jutro tempka powinna jeszcze podskoczyć i pewnie wtedy zaznaczy owu.
Za to u mnie śluz szałowy a tempka dupowa. Ileż można czekać na to jajko?!- ale pewnie nie dlugo wcale sie nie zdzizwie jak jutro bedzie spadek i owulka
Widziałąś ile u mnie kazało mi czekac20dni - no kuna myslalam ze osiwieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2013, 08:16
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Denerwować się nie denerwuję, to raczej ciekawość
Wrzuciłam na luz i stwierdziłam co mabyc to będzie
Od jutra biorę luteinkę i czekam po 10 dniach co dalej
luzik bluzik
-
nick nieaktualny
-
Zjadłam śniadanie na owu jak zwykle
Idę od was bo nic nie zrobię znoof.
Pa, idę polatać na mopie i pojeździć na odkurzaczu. Tylko qrwa prasowanie mam a żelazko mi się nijak z seksem nie kojarzy...Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ania w domku pracujesz? Ja nie mam tak dobrze
muszę zasuwać na 10 do tego makowego kołchozu na 11 godzin ;/albo 12 bonie pamiętam do której dzisiaj jestem - 21 czy 22
Ogólnie pracanie jest zla- tylko chyba wolalabym miec ustalone godziny od do- fakt mogłabym sobie tak to zaplanowac- ale jak wchodz tu to plan idzie w łeb
hehehe
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Zjadłam śniadanie na owu jak zwykle
Pa, idę polatać na mopie i pojeździć na odkurzaczu. Tylko qrwa prasowanie mam a żelazko mi się nijak z seksem nie kojarzy... -
nick nieaktualnymała_mi wrote:Zjadłam śniadanie na owu jak zwykle
Pa, idę polatać na mopie i pojeździć na odkurzaczu. Tylko qrwa prasowanie mam a żelazko mi się nijak z seksem nie kojarzy...
oj wiesz zawsze można dla urozmaicenia kablem się okładać zamiast biczemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Dobra, Anka bierzemy się za robotę. Ech... szkoda ze nie płacą za plotkowanie na owu
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi, amela, cedr697 lubią tę wiadomość
-
a ja muszę uczyć się na jutro do szkoły aaaaale mi się nie chce i wolę siedzieć tutaj
cedr697 lubi tę wiadomość