WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc mebloscianki, ekspresy i endometria!
Przylazlam z kolhozu, machnelam placki ziemniaczane z sosem grzybowym, powkurzalam laski na watku "Serduszkowanie" i zaraz spadam do nastepnej roboty. Ktos ta rodzine utrzymac musi, hehe!
kierzynka, Ania_84, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Az poczytam cos im popisalabiedronka1982 wrote:Czesc mebloscianki, ekspresy i endometria!
Przylazlam z kolhozu, machnelam placki ziemniaczane z sosem grzybowym, powkurzalam laski na watku "Serduszkowanie" i zaraz spadam do nastepnej roboty. Ktos ta rodzine utrzymac musi, hehe!
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Az poczytam cos im popisala

Między innymi skrytykowała mój żartobliwy post dotyczący wykorzystywania seksualnego męża.
Ja się tam nie obrażam, to tylko internety... A mąż wie, że jak pani kapral mówi "w tyył zwrot i marsz do łóżka" to żarty się skończyły
Ania_84, kierzynka, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to fajnie , ze sie nie obrazasz. Szkoda, ze pozostale nie maja takiego poczucia humoru. Ale wisi mi to generalnie, moga o mnie pisac, co chca lub co potrafia. A teraz to zabieram moja, tak w Internecie pieknie obrabiana, d..e do roboty! Do wieczora pijaki kochane! :*Lillenka wrote:Między innymi skrytykowała mój żartobliwy post dotyczący wykorzystywania seksualnego męża.
Ja się tam nie obrażam, to tylko internety... A mąż wie, że jak pani kapral mówi "w tyył zwrot i marsz do łóżka" to żarty się skończyły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 14:59
Ania_84, kierzynka, amela lubią tę wiadomość
-
Ojj dziewczynki dziewczynki

Mnie w tym miesicu mnie wszystko ziebi i chłodzi (tylko małż może mnie ogrzac ) - ogolnie total olewka
Jedyny plan = brak planu
biedronka1982, Lillenka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Jedyne co to mam zamiar kupic sobie jakis sexi ciuszek i robic z mezem same przyjemne rzeczy
biedronka1982, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuszka, a co z winem? Chyba nas tu nie zostawisz samych?Ania_84 wrote:Jedyne co to mam zamiar kupic sobie jakis sexi ciuszek i robic z mezem same przyjemne rzeczy

Qwa, mialam isc 15 minut temu. Kopnijcie mnie w d..e na rozped!
Pa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 15:02
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Nie no co Tybiedronka1982 wrote:Anuszka, a co z winem? Chyba nas tu nie zostawisz samych?

WAS nigdy nie zostawi - no chyba ze jakims cudem zaciaze to tylko zamienie wino na herbate
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Biedronka aleś się uzewnętrzniła
brawo 
Ja nie wiem jaki będziemy mieć plan
ale chyba brak planu to najfajniejsze co może być 
Któraś chyba miała taką fajną sentencję, żeby nic nie planować , bo najpiękniejsze chwile przyjdą same..
Ania_84, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
ewelka.. co za zabieg Cię czeka ?
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
IRA - Bierz mnie
"....Bierz mnie, będzie wspaniale
obsyp mnie złotym deszczem
No dalej, bierz mnie, bo zaraz spłone
chcę mieć Cię jeszcze raz...."
biedronka1982 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH