WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuśka wrote:to obślizgła dzisiaj jesteś
Niczym węgorz, ale milusio było
Powiedziałam niemałżowi, że śluz ze mnie wychodzi i kreska robi się ciemniejsza na teście, więc chodźmy się bzyknąć. Uznał, że mało romantyczna jestem ... nie wiem co miał na myślimała_mi, cedr697, nezumi lubią tę wiadomość
-
misiaczk25: pozytywne nastawienie tylko, bo inaczej zwariujemy :*
misiaczk25 lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Niczym węgorz, ale milusio było
Powiedziałam niemałżowi, że śluz ze mnie wychodzi i kreska robi się ciemniejsza na teście, więc chodźmy się bzyknąć. Uznał, że mało romantyczna jestem ... nie wiem co miał na myśli
powinien się cieszyć, że jesteś taka chętna -
oj celia bo on sie nie zna
to była taka gra wstępna
celia, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:jaki lubrykant? ten płodowy ? ten drogiiiii?
Taaaa ten co normalnie nikt panu w aptece nie kupi, bo taki drogi (czyt. nikt normalny nie kupiOczywiście, że sprzyjający wojownikom. No jednego odważnego potrzebuję, do cholery jasnej !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:23
Kajoni, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Taaaa ten co normalnie nikt panu w aptece nie kupi, bo taki drogi (czyt. nikt normalny nie kupi
Oczywiście, że sprzyjający wojownikom. No jednego odważnego potrzebuję, do cholery jasnej !!!
-
misiaczk25 wrote:Celia czy ja dobrze przeczytałam 7 cykl po ciąży pozamacicznej?
Jak to się u Ciebie skończyło? Miałaś laparoskopie?
Nie, 7 cykl po poronieniuA laparoskopię miałam swoją drogą ... Generalnie ja już wszystko miałam i już tyle facetów zaglądało mi w różne części ciała, że chyba dlatego taka nieromantyczna jestem
misiaczk25, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
tak, zastanawiają się ile wojowników przypada na 1mml spermy
Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:ostatni wojownik się czai w ukryciu i zaatakuje znienacka
Taaaa ja wiem, przyczajony tygrys ukryty smokTylko kur*** no niech w końcu zaatakuje !!!
A co do forów, też o tym myślałam i już widzę swojego niemałża narzekającego, że kobita go wykorzystała niecnie, bez gry wstępnej, a on chciał się poprzytulać tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:28
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
misiaczk25 wrote:A może na odwrót trzeba cały czas marudzić, że napewno nie wyjdzie i może wtedy samo zaskoczy tak jak te co myślą, że jak pójdzie siku po seksie to napewno nie zajdzie a tu klops za 9 miesięcy dzidzia
misiaczk25, cedr697 lubią tę wiadomość
-
celi uważaj żeby tego na policję nie zgłosił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:31
celia lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:ej no, co wyszło? pobudziłaś moją ciekawość. moja wewnętrzna bogini usiadła w pozycji lotosu i wyczekuje cierpliwie
O matko, toż to było milion stron temu, ale poczekaj, wezmę kompa to znajdę