WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Luby Ty ją tam masuj byle skutecznie26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Jak pytasz o testa to nie powtarzałam rano się wszystko okaże mam nowy test mam nadzieje że sprawny i rano siknę
Pewnie nie będę mogła spać, już mi się dłuży
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Wiem ze to zabrzmi banalnie dziewczyny , ale caly czas wam staram sie wytlumaczyc! Dziewczyny wyluzujcie troche! Nie pomagacie ani sobie ani swoim
na dzwonek. Popatrz na moje wykresy nigdy nie ma
w czasie owulki. Akurat się nam w te dni nie składa. Na początku starań się trochę spinałam bo po poronieniu miałam parcie na dziecko a teraz jestem wyluzowana. Test zrobie bo jestem po terminie @ a jestem po poronieniu jak wspomniałam i pewnie od początku ciąży bym musiała przyjmować leki jakby się udało
-
Jus1985 wrote:Jak pytasz o testa to nie powtarzałam rano się wszystko okaże mam nowy test mam nadzieje że sprawny i rano siknę
Pewnie nie będę mogła spać, już mi się dłuży
test to wiem
Tak ogólnie pytam, czy chłopa po wypadku poskladalas juzi co tam u cb, bo dawno cię nie widziałam
powodzenia jutro :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 21:40
-
Chłop poskładany. Usg wykazało że nerki różnej wielkości a rtg że kręgosłup się pościerał czy coś takiego. Ale nic z tego co wyszło nie było od wypadku a bolało bo obite.
Czasem zaglądam ale nie zawsze mam siłe się odezwać bo opiekuje sie dziećmi koleżanki. Jest samotnie wychowującą matką a leży w szpitalu. I tak dom - przedszkole - szpital i tak wkolo ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 21:48
-
nick nieaktualnyI tak trzymaj ! donka caly czas nawijala na Mnie ,ze niemoge ,ze to taki jestem lub owaki. Gdy to wszystko przeczytalem mialem sie wyprowadzic. Ale ja zrozumialem ze Ona tak bardzo chce dziecko.Ja tez .Kilka dni temu powiedzialem jej ze Ja juz dawno myslalem co jak nie moge?Istnieja banki jak nie poprosze brata!
-
Jus1985 wrote:Chłop poskładany. Usg wykazało że nerki różnej wielkości a rtg że kręgosłup się pościerał czy coś takiego. Ale nic z tego co wyszło nie było od wypadku a bolało bo obite.
Czasem zaglądam ale nie zawsze mam siłe się odezwać bo opiekuje sie dziećmi koleżanki. Jest samotnie wychowującą matką a leży w szpitalu. I tak dom - przedszkole - szpital i tak wkolo ostatnio
No to masz zajęć Kochana
Siły i cierliwosci życzę -
Myślę, że dronka woli Twoje nasienie
Jus1985, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
biedronka1982 wrote:I tak trzymaj ! donka caly czas nawijala na Mnie ,ze niemoge ,ze to taki jestem lub owaki. Gdy to wszystko przeczytalem mialem sie wyprowadzic. Ale ja zrozumialem ze Ona tak bardzo chce dziecko.Ja tez .Kilka dni temu powiedzialem jej ze Ja juz dawno myslalem co jak nie moge?Istnieja banki jak nie poprosze brata!
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Daj spokój mam znajomych co starali się 4 lata i nic a wszystko było ok z wynikami, A po 4 latach prawie co rok jedno i tak do 4. Dacie radę ale lepiej się zbadać żeby w głowie nie było cały czas myśli że to jej czy jego wina bo to może blokować
-
biedronka1982 wrote:Nie powiedzialem nigdy ze sie nie przebadam. Ustalone bylo ze dajemy sobie 2 miesiace. Jeden cykl minol.
Ja niestety już lecę spać oczka mi się same zamykają a o 6 wstajeDobranoc dziewczynki i Luby Dronki
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:To nie miał być jakiś najazd na Ciebie. Tak mi przyszło do głowy i tak napisałam.
Ja niestety już lecę spać oczka mi się same zamykają a o 6 wstajeDobranoc dziewczynki i Luby Dronki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 22:19
-
biedronka1982 wrote:To nie jest najazd. Wy myslicie o Nas stereotypowo (facetach). Nie kazdy"FACET TO SWINIA,KAZDY DOBRZE O TYM WIE"MY tez mamy uczucia ,choc tego nie okazujemy!
I nie twierdze że facet to świnia bo jakby wtedy miała się nazywać jego kobieta - locha?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 22:21
-
nick nieaktualnyOstanio doszedlem do wniosku ze nazywanie kobiet ty suko jest obrazliwe!Sory glupio to bedzie,ale chodzilo Mi o suki. One sa wierne i gotowe oddac zycie dla pana,pani,mlodych.Nie to co pies(samiec),on nie.To bedzie ostatni wpis . Dziekuje Wam !!! Dzieki Wam zrozumialem czego chce,czego Dronka chce i jak mozemy to osiagnac.Najgorsze ,ze moglismy to wszystko stracic!Teraz wiemy jak o to walcczyc! Jesli ktoras bedzie chciala porady co do chlopa o ile bede mogl pomoge!piszcie do Dronki!Ja KURWA CHCE COREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez trzy lata slyszalem : nie teraz ,doktorat, stabilna praca, jeszcze kilka miesiecy mam jezdzic pociagami.... Warto? Pieniadze szczescia nie daja.Pomagaja ,ale to tyle. Ps. Romantyk sie znalazl, a pani w L.O mowila ze wszystkich w powstaniach wybili!A jeden sie uchowal!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 23:27
-
Dronka ale Ci wyznania sadzi Twój chłop
oby wam sie udalo
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny