WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:dziewczyny pomóżcie
dziś 20 dc 7/8 dpo a mój progesteron to tylko 10.960ng /ml
lekarz nie odpisuje na sms,a nie wiem czy brać luteinę
poooommmmmoooooccccyyyyyy
właśnie ci napisałam pod wykresem...
ja też dziś robiłam, mam 15,01 w 21 dc, ale obie jesteśmy 8dpo. Obie jesteśmy raczej w górnej granicy, ale nie umiem ci pomóc. Ja bym chyba wzięła....
ale ja to umiem się umartwiać i różne schizy mam
boszeeeee, dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane....
nie możemy po prostu zajść i już? -
nick nieaktualnyIzabelko, moj progesteron tez nie zwalal z nog, wymoglam na lekarce cos jak duphaston. Bierz i sie nie zastanawiaj, ale po owu.
Mala_mi i Japoneczka: spoko wodza, zapylimy Was wszystkie, warsztatu jeszcze nie zamykamy. Wino sie leje, nie trafiam w klawisze, bedzie dzis seks jak nic!mała_mi lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:właśnie ci napisałam pod wykresem...
ja też dziś robiłam, mam 15,01 w 21 dc, ale obie jesteśmy 8dpo. Obie jesteśmy raczej w górnej granicy, ale nie umiem ci pomóc. Ja bym chyba wzięła....
ale ja to umiem się umartwiać i różne schizy mam
boszeeeee, dlaczego to wszystko jest takie skomplikowane....
nie możemy po prostu zajść i już?
no właśnie juz mam qrwa dość...
jestem zła,a ten dokotorem nie odpisuje...QRWAmała_mi lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Izabelko, moj progesteron tez nie zwalal z nog, wymoglam na lekarce cos jak duphaston. Bierz i sie nie zastanawiaj, ale po owu.
Mala_mi i Japoneczka: spoko wodza, zapylimy Was wszystkie, warsztatu jeszcze nie zamykamy. Wino sie leje, nie trafiam w klawisze, bedzie dzis seks jak nic!
dronka ja jestem 8dpo tylko ja nie bardzo wiem jak brać tą luteinę...bo mam doustnie zapisaną....2 razy 1 ???? kurcze nie wiem -
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:dronka ja jestem 8dpo tylko ja nie bardzo wiem jak brać tą luteinę...bo mam doustnie zapisaną....2 razy 1 ???? kurcze nie wiem
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:dronka ja jestem 8dpo tylko ja nie bardzo wiem jak brać tą luteinę...bo mam doustnie zapisaną....2 razy 1 ???? kurcze nie wiem
2 razy 1, to pewnie rano i wieczorem?
Bierz, szanowny doktór może poród odbierabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Biedronka, pije.
Pije wino, bo mnie szlag trafi. Juz mi się na płacz zbiera, tak na wszelki wypadek. Czuje @ w cycku... Qrwa, wszystkie prawie badania zrobiłam i są pieeeekne wyniki i qrwa co?! Rok za chwile wybije... Jakim qrwa sposobem my juz dwoje mamy?! Pojąć tego ni moge nijak.biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
"bo tylko na wieczornicy sie w ciążę zachodzi
"
Skoro mnie na innym wątku zapraszałyście a jedna z Was tak powiedziała no i że macie niezłą statystykę w zaplemnianiu to postanowiłam zaglądnąć, może jakiegoś wiruska podkradnę.
A tak swoja drogą chyba wiem czemu nie mogę zajść... bo prawie mnie na wieczornicy nie bywa... a ja myślałam że dzieci to z innej imprezy się biorąbiedronka1982, Kajoni lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:"bo tylko na wieczornicy sie w ciążę zachodzi
"
Skoro mnie na innym wątku zapraszałyście a jedna z Was tak powiedziała no i że macie niezłą statystykę w zaplemnianiu to postanowiłam zaglądnąć, może jakiegoś wiruska podkradnę.
A tak swoja drogą chyba wiem czemu nie mogę zajść... bo prawie mnie na wieczornicy nie bywa... a ja myślałam że dzieci to z innej imprezy się biorą
Nasza tajemnica to winoczerwone
Witambiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka, pije.
Pije wino, bo mnie szlag trafi. Juz mi się na płacz zbiera, tak na wszelki wypadek. Czuje @ w cycku... Qrwa, wszystkie prawie badania zrobiłam i są pieeeekne wyniki i qrwa co?! Rok za chwile wybije... Jakim qrwa sposobem my juz dwoje mamy?! Pojąć tego ni moge nijak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 19:47
-
mała_mi wrote:Jescze jak widzę te wszystkie grudniowe
, to z jednej strony się cieszę, ze tak dużo zafasolkowanych, a z drugiej mi się serce kraje...
vanessa, mała_mi lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
biedronka1982 wrote:Moze Twoj chlop za duzo stresu ma? Albo ze tak powiem, jajka przegrzewa czy cos? Niech sie sprawdzi, moze to jakis drobiazg i zwykla zmiana diety wystarczy.
No właśnie taki mamy zamiar. Czekam na @, choć mam nadzieje ze je nie zobaczę. A jak przylezie to małż się zobowiązał iść sprawdzić.
Ja pierdziele, ale mam humor dziś
Tylko kropek Jus mnie cieszy dzis...biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny