WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:
Dobra, to ja poczekam, oddaje swojedla Vanessy
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:jej, to rzeczywiście..
A macie jakieś zdiagnozowane przyczyny? Leczy się któreś?
W mega wielkim skrócie powiem tak na początku trafiałam do lekarzy idiotów potem miałam wszystkiego dość,odpuściliśmy starania, przeszłam załamanie nerwowe, itp.
obecnie wróciliśmy do "tematu" ale małż musiał wyjechać więc starania, badania, leczenie zawieszone nie wiadomo do kiedy.
Może w okresie świątecznym uda się zrobić badanie nasienia, ale jak wyjdzie to badanie? skoro serduszkujemy kilka dni w miesiącu to nasienie jest gorszej jakości...
-
mała_mi wrote:Dobra, to ja poczekam, oddaje swoje
dla Vanessy
kochana jesteś aż mi serce drgnęło i łzy mam w oczachmała_mi, biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:W mega wielkim skrócie powiem tak na początku trafiałam do lekarzy idiotów potem miałam wszystkiego dość,odpuściliśmy starania, przeszłam załamanie nerwowe, itp.
obecnie wróciliśmy do "tematu" ale małż musiał wyjechać więc starania, badania, leczenie zawieszone nie wiadomo do kiedy.
Może w okresie świątecznym uda się zrobić badanie nasienia, ale jak wyjdzie to badanie? skoro serduszkujemy kilka dni w miesiącu to nasienie jest gorszej jakości...
Najważniejsze, żeby zrobił badanie i dowiedział się czy wszystko jest okej. Bo u Cb rozumiem, ze tak? A jeśli chodzi i ilość, to(sorry Biedronka
) widziałam wykresy, gdzie było 1-2 w odpowiednim czasie i wystarczyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 20:18
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Najważniejsze, żeby zrobił badanie i dowiedział się czy wszystko jest okej. Bo u Cb rozumiem, ze tak? A jeśli chodzi i ilość
, to(sorry Biedronka
Chyba sie upilammała_mi, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Najważniejsze, żeby zrobił badanie i dowiedział się czy wszystko jest okej. Bo u Cb rozumiem, ze tak? A jeśli chodzi i ilość
, to(sorry Biedronka
no tak ale zazwyczaj przyjeżdża z dala od owulki, ale jeżeli do tej pory nic nie wyszło to bez leczenia nie ma szans i nie ma się co łudzić -
No nie ma, nie ma
boszszszszsze....
Właśnie się dowiedziałam ze M kumpel się hajta bo 'wpadli'
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Biedronka, lej
-
mała_mi wrote:No nie ma, nie ma
boszszszszsze....
Właśnie się dowiedziałam ze M kumpel się hajta bo 'wpadli'
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Biedronka, lej
ja też poproszę -
No tylu nowych dziewczyn to dawno tu nie było
Przyjmiemy pod warunkiem, że jak zajdziecie to nie uciekniecie
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MOI wrote:Słyszałam, że na wieczornicy najszybciej zachodzi się w ciążę
Nie bardzo wiem, co tu w zasadzie robicie, ale przyjmiecie mnie do swego grona???
tutaj wszystko dzieje... -
nick nieaktualny
-
Dronka tylko którą ? Dojczland czy Alkoholand
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Przyznaje bez bicia narabalam sie jak swinia!
Hihihihihihi
Szanowny Adminie, nie odpowiadam za tresc moich dalszych postow!
kto nam będzie polewał -
biedronka1982 wrote:Mialem nie pisac, ale tej Pani (mojej) to juz dzis podziekujemy. Wypila dwie lampki wina i pijana w bele.
To bier ją pod pache i do łóżka
ps. Biedronka, ten cykl bez leków? Bo zdaje mi się ze ty przy nich pic nie mogłaś a i tak odlot miałaś