Witaminy/suplementy podczas starań
-
nick nieaktualnyJa stosuję ovarin, witaminę D3, magnez, a do owulacji biorę omega 3-6-9 na śluz i Dong Quai na poprawę endo, po owulacji biorę bromelainę na wspomaganie ewentualnego zagnieżdżenia, wcześniej piłam miositogyn, ale miałam wrażenie, że w ogóle mi nie pomaga, nawet miałam wrażenie, że opóźniał mi owulacje, bo nawet zdarzyło się, że miałam w 19 dc, teraz jak biorę ovarin to owulacje mam przeważnie w 17 dc (cykle ok 30 dniowe)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 11:30
-
PoMarzenia wrote:Ja stosuję ovarin, witaminę D3, magnez, a do owulacji biorę omega 3-6-9 na śluz i Dong Quai na poprawę endo, po owulacji biorę bromelainę na wspomaganie ewentualnego zagnieżdżenia, wcześniej piłam miositogyn, ale miałam wrażenie, że w ogóle mi nie pomaga, nawet miałam wrażenie, że opóźniał mi owulacje, bo nawet zdarzyło się, że miałam w 19 dc, teraz jak biorę ovarin to owulacje mam przeważnie w 17 dc (cykle ok 30 dniowe)
Czy przed zażywaniem ovarin jest potrzebna konsultacja z lekarzem, lepiej nie brać na „własna rękę”??👩🏻25
🧔🏻 35
💊 kwas foliowy
27.04.20 czułość 10 ⏸
28.04.20 czułość 25 ⏸
29.04.20 beta - 135.11
04.05.20 beta 2 - 3462.00 -
nick nieaktualnyAnnja wrote:Czy przed zażywaniem ovarin jest potrzebna konsultacja z lekarzem, lepiej nie brać na „własna rękę”??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 14:21
Annja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-