X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mialam brac luteine po 2 tabl przez 2 tyg i powinniem wystapic okres a ja bralam przez 10 dni i juz dostałam to musze ja odstawic a w 6-7 dniu musze isc do lekarza na monitoring i juz musze sie zarejestrowc...ciekawe co z tego wyjdzie jeszcze musze zrobic badania takie podstawowe a jeszcze ich nie zrobilam bo nie myslalam ze tak okres szybko dostane po tych tabletkach a mam do niego isc z tymi wynikami wiec dopiero je zrobie we wtorek bo teraz nie mam jak ...ale masakra..albo pojde do niego i powiem ze nie mam jeszcze wynikow...

Magda26
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne ze przez dwa tyg - mi zazwyczaj na 10 dni kaze brac i zazwyczaj po odtswieniu na drugi dzien lub trezci dstaje @ wiekszosc lekarzy kaze brac przez 10 dni

A z jakiego powodu bralas >??

Unlike lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nie mam wcale okresu i na wywolanie bo staram sie o dziecko i jeszcze nie mam tych wynikow badan bo nie zrobilam i mam sie umowic w 6,7 dniu cyklu czy mam wogole owulacje ma sprawdzic najwyzej pojde bez tych badan i powiem ze nie zdazylam zrobic

Magda26
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli był tylko na wywołanie to można odstawić. Skoro okres się pojawił, to nic już tu nie zdziała, spełniła swoją funkcję.

48f411ed51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ