Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

wizyta

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mialam brac luteine po 2 tabl przez 2 tyg i powinniem wystapic okres a ja bralam przez 10 dni i juz dostałam to musze ja odstawic a w 6-7 dniu musze isc do lekarza na monitoring i juz musze sie zarejestrowc...ciekawe co z tego wyjdzie jeszcze musze zrobic badania takie podstawowe a jeszcze ich nie zrobilam bo nie myslalam ze tak okres szybko dostane po tych tabletkach a mam do niego isc z tymi wynikami wiec dopiero je zrobie we wtorek bo teraz nie mam jak ...ale masakra..albo pojde do niego i powiem ze nie mam jeszcze wynikow...

Magda26
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne ze przez dwa tyg - mi zazwyczaj na 10 dni kaze brac i zazwyczaj po odtswieniu na drugi dzien lub trezci dstaje @ wiekszosc lekarzy kaze brac przez 10 dni

A z jakiego powodu bralas >??

Unlike lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Magda 26 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo nie mam wcale okresu i na wywolanie bo staram sie o dziecko i jeszcze nie mam tych wynikow badan bo nie zrobilam i mam sie umowic w 6,7 dniu cyklu czy mam wogole owulacje ma sprawdzic najwyzej pojde bez tych badan i powiem ze nie zdazylam zrobic

Magda26
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli był tylko na wywołanie to można odstawić. Skoro okres się pojawił, to nic już tu nie zdziała, spełniła swoją funkcję.

48f411ed51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ