X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne wnętrostwo i interpretacja wykresu
Odpowiedz

wnętrostwo i interpretacja wykresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Biedroenczka Debiutantka

Wysłany: 20 października 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mój mąż w późnym, bo w wieku 11 lat przeszedł operację na niezstąpione jądro. Bardzo się boję, że będziemy mieć problem, że nie będziemy mogli mieć dzieci. Już 3 cykl zakończył się niepowodzeniem:( W 8 dniu po owulacji zauważyłam że temperatura spadła, więc myślę, że mogła być to próba zagnieżdżenia zarodka. Proszę o wypowiedzenie się. Jakie są szanse na to, że drugie jądro może normalnie funkcjonować i czy faktycznie mogła być to próba zagnieżdżenia?

a31329849d9758950b69506753f41ca2.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 21:35

Biedroneczka
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się,że to pytanie powinno być skierowane do lekarza...a trzy cykle zakończone niepowodzeniem absolutnie mieszczą się w normie i nie muszą o niczym świadczyć.Może chcielibyście zbadać nasienie,wtedy mielibyscie czarno na białym.

• Martynika Autorytet

Wysłany: 20 października 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spadku temperatury,to mogło to być tysiąc innych rzeczy,poza próbą zagnieżdżenia zarodka,mamy naprawdę bardziej skomplikowany organizm,niż nam się wydaje :)

• Biedroenczka Debiutantka

Wysłany: 21 października 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź.

Biedroneczka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ