X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wodniak jajowodu
Odpowiedz

Wodniak jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2022, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Z racji tego, że nie odnalazłam podobnego wątku założyłam nowy. We wrześniu 2020 urodziłam długo wyczekiwanego synka poprzez cięcie. Podczas operacji dowiedziałam się, że mam właśnie wodnik jajowodu. Stąd pewnie nasze długie starania. Zaczynamy myśleć o rodzeństwie dla Stasia, ale strasznie się boję. Czy któraś Mamusia miała podobny przypadek?

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wodniaka ale najlepiej usunąć taki jajowod z wodniakiem bo jak się opróżnia to toksyczny płyn może wydalić/zniszczyć zarodek
    One lubią się odnawiać
    Poza możliwe że już uszkodził jajowod...

• mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy cięciu zrobili mi plastykę jajowodu. Nie mam pojęcia na ile to pomogło. Ostatnie 3 owulacje miałam potwierdzone wlasnie z prawej strony 😒

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ