X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wodniak jajowodu
Odpowiedz

Wodniak jajowodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 3 stycznia 2022, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Z racji tego, że nie odnalazłam podobnego wątku założyłam nowy. We wrześniu 2020 urodziłam długo wyczekiwanego synka poprzez cięcie. Podczas operacji dowiedziałam się, że mam właśnie wodnik jajowodu. Stąd pewnie nasze długie starania. Zaczynamy myśleć o rodzeństwie dla Stasia, ale strasznie się boję. Czy któraś Mamusia miała podobny przypadek?

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wodniaka ale najlepiej usunąć taki jajowod z wodniakiem bo jak się opróżnia to toksyczny płyn może wydalić/zniszczyć zarodek
    One lubią się odnawiać
    Poza możliwe że już uszkodził jajowod...

• mamastasia2020 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy cięciu zrobili mi plastykę jajowodu. Nie mam pojęcia na ile to pomogło. Ostatnie 3 owulacje miałam potwierdzone wlasnie z prawej strony 😒

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ