wrześniowe brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehe szkoda, ze to jeszcze nie moj czas:P
hmmm mi OWU wyznaczylo owulacje na piątek hmmmm.... nie wierze za bardzo bo do wczoraj tak mnie nawalaly jajniki... ale zobaczymy:) -
witam sie z rana zaczęły sie płodne o dzień wczęsniej sluzu masa wiec już wczoraj zaczelismy owu pewnie ok piątku albo soboty ale co tam z przyjeności trzeba korzystać Trzymam kciuki za testujące a zielonym groszkom życze nudych 9 miesięcy
gosia86, Czarnula87, Lena83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrześniowe brzuszki
01.09 Vercia, lussy(-), emi80, Katalina ,Aga241 , gosia86, Lillith Lukrecja , Kostuchna , Eklerka , Joannka
02.09 marzen2210 (@), motyl1993 (@), czarna panda
03.09 madzianka(@), DżoanaA
04.09 Azor , Solcito , Dzastina
05.09 Blue (-) , dydka , shaja88
06.09 Alorrene13, mimi3
07.09 JusWik (@), Rudainka (@)
08.09
09.09 Kitaja
10.09 agniesja, Lena87, Czarnula87 (@), Mimi86, Daisy (@)
11.09 justyna1220, Amerie
12.09 tomania2806, Malina_88
13.09 czekolada:), Sury Cat, moremi
14.09 Ankara, Muffinka1019
15.09 miscelle, asiorek
16.09 Inezka, Isia93, renieczka, Lenka@
17.09 Neli, MagSz
18.09 Katarzyna87, Gosiacu
19.09 magda-ck, karo_line
20.09 Robaczek89, roletka, Aga_502
21.09 Nancy87, asiek191, Marteczka91, monia91
22.09
23.09
24.09 Nona
25.09 agus3004
26.09 Tolcia, Z., aciulka
27.09 Biedroneczka83, julita, Storczyk3, Lena83
28.09 motyl1993
29.09
30.09 Aska87
odwiedził: 16 Wrześniówek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To życzę Tobie biedroneczko powodzenia:)a mi się strasznie dłuży do tego testowania:/ Najgorsze oczekiwanie, ale nie chce testować wcześniej, żeby sie nie rozczarować W pierwszej ciąży test wyszedł mi dopiero 3 dni po terminie spodziewanej @, a kreseczka była bardzo blada...wiedziałam już z bety, że jestem w ciązy, test chciałam na pamiątkę
-
Piękną macie tą listę
Mocno trzymam kciuki za was i za waszą siłę i wolę walki
wiecznie nie może być źle, musi się udać...
Ja też w dniu testowania byłam zrezygnowana... temp spadła,
nawet nie chciało mi się sikać do testowania, a czułam się jak zawsze przed @.
Miałam mdłości zawsze - jakoś nadwrażliwa na hormony jestem.
brzuch też mi pulsował jak zawsze... ogólnie lipa była, bo po co by mi się miało udać skoro cały rok natestowałam się i nic...
a tu szok... dwie kreski.. więc dziewczyny nie poddawajcie się.
I życzę Wam cierpliwości i tych upragnionych dwóch kresek
I Gratulacje dla Nowych Mam - a im z kolei życzę jak najmniej ciążowych dolegliwości
Powodzenia i Miłego Dniasury_cat, Ewa99, Amerie, niusik, Lena83 lubią tę wiadomość
-
sury_cat wrote:cześc :)ja chyba też się szykuję na październik... co prawda @ jeszcze nie ma, ale czuję ją już bardzo dobrze, pewnie zaraz przylezie....
Ja niestety też ją bardzo dobrze czułam i dzisiaj przyszła, jak nieproszony gość Ale pamiętaj, dopóki nie przyjdzie, nadzieja zawsze jest. 3mam kciuki :*
Amerie - masz piękny i obiecujący wykresik, więc 3mam za Ciebie kciuki bardzo mocnosury_cat, Amerie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie...jak czytam Wasze komentarze to łezka się w oku kręci...wiem, że to mój drugi cykl i może się komuś wydawać, że przesadzam, bo wiele z Was stara się dużo dłużej. Ale ten rok nie był dla Nas łaskawy, w lutym dał Nam ogromne szczęście, które parę miesięcy później zabrał w okropny sposób:( Pozostał żal, smutek i pytanie "dlaczego ja"? Wiele kobiet, które przechodzą to na co dzień rezygnują ze swoich marzeń bojąc się, że to się powtórzy...Ja podjęłam walkę, bo wiem, że tylko myśl, że niebawem się uda trzyma mnie w kupie. No to się rozpisałam:) Ale zrobiło mi się lepiej:)
sury_cat, Tolcia25, agniesja, aciulka, Ankara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny