Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wszelakie wspomagacze.
Odpowiedz

Wszelakie wspomagacze.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • niemamnicku Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2023, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mam nadzieje, że nie powielam postu, nie mogłam znaleźć takiego zbiorczego.

Piszmy tu rady wszelakie, suplementy, preparaty, wspomagacze, zioła, procedury, pozycje, wszystko co uważamy, że pomaga, mogłoby pomoc w zajściu w ciąże.

🙏

Ja zaczynam testowanie ziółek Ojca Sroki, ale jestem otwarta na Wasze pomysły i rady.
    Dla nas, ale dla partnerów także!

• Asiekk Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2023, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge tu napisać o moich przejściach.
    Brałam ovarin, który nic nie pomógł. Suplementowalam też cyclodynon, który działa na bolesność natomiast ja nie zauważyłam różnicy. Bralam także femibion zero ale też nie przyniosło rezultatów. Na obecnym etapie biorę pregna start, zobaczymy co dalej ☺️ dołączyłam do niego magnez z wit b6 i b12, a wit d biorę już od dawna.

Być może któryś z powyższych suplementów pomogły innym dziewczynom, mi natomiast nie.

• niemamnicku Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2023, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To odgrzeje wątek, dla mnie temat bardzo ciekawy.
    Staraliśmy się intensywnie niecały rok, bez wspomagaczy, za to seks regularnie, nie na siłę, w dni płodne codziennie.

W ostatnim cyklu włączyliśmy zioła ojca sroki, żel conceive i suple dla męża. Seks wyjątkowo tylko jeden raz w dni płodne, na dodatek 2 dni przed owu.
    Spisalam ten cykl na straty, a tu bam! Dwie kreski.

Zioła nie wiem, jak by działały na dłuższa mete, natomiast bardzo dawno nie miałam tak książkowej owulacji i tak ładnego śluzu płodnego.

• Madeline Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się podpinam pod wątek, na razie jaki słuchacz.
    Biorę jedynie Pueria Uno.

Na ten cykl kupiłam jeszcze Conceive Gel, natomiast w Premom znalazłam video,gdzie nie jest jednoznacznie powiedziane by się żelami wspomagać,bo jednak mogą zaburzyć naturalny cykl kobiecy... Jedynie wtedy, kiedy faktycznie jest sucho.

Spotkałyście się z takimi opiniami , np. wśród lekarzy?

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Yasuole Znajoma

Wysłany: 7 marca 2023, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niemamnicku wrote:
    To odgrzeje wątek, dla mnie temat bardzo ciekawy.
    Staraliśmy się intensywnie niecały rok, bez wspomagaczy, za to seks regularnie, nie na siłę, w dni płodne codziennie.

W ostatnim cyklu włączyliśmy zioła ojca sroki, żel conceive i suple dla męża. Seks wyjątkowo tylko jeden raz w dni płodne, na dodatek 2 dni przed owu.
    Spisalam ten cykl na straty, a tu bam! Dwie kreski.

Zioła nie wiem, jak by działały na dłuższa mete, natomiast bardzo dawno nie miałam tak książkowej owulacji i tak ładnego śluzu płodnego.

Gratulacje! ❤️
    Powiedz proszę jakie suple dla męża?

• niemamnicku Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2023, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasuole wrote:
    Gratulacje! ❤️
    Powiedz proszę jakie suple dla męża?

Fertilman :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ