Wszelakie wspomagacze.
-
Hej! Mam nadzieje, że nie powielam postu, nie mogłam znaleźć takiego zbiorczego.
Piszmy tu rady wszelakie, suplementy, preparaty, wspomagacze, zioła, procedury, pozycje, wszystko co uważamy, że pomaga, mogłoby pomoc w zajściu w ciąże.
🙏
Ja zaczynam testowanie ziółek Ojca Sroki, ale jestem otwarta na Wasze pomysły i rady.
Dla nas, ale dla partnerów także!
-
Moge tu napisać o moich przejściach.
Brałam ovarin, który nic nie pomógł. Suplementowalam też cyclodynon, który działa na bolesność natomiast ja nie zauważyłam różnicy. Bralam także femibion zero ale też nie przyniosło rezultatów. Na obecnym etapie biorę pregna start, zobaczymy co dalej ☺️ dołączyłam do niego magnez z wit b6 i b12, a wit d biorę już od dawna.
Być może któryś z powyższych suplementów pomogły innym dziewczynom, mi natomiast nie. -
To odgrzeje wątek, dla mnie temat bardzo ciekawy.
Staraliśmy się intensywnie niecały rok, bez wspomagaczy, za to seks regularnie, nie na siłę, w dni płodne codziennie.
W ostatnim cyklu włączyliśmy zioła ojca sroki, żel conceive i suple dla męża. Seks wyjątkowo tylko jeden raz w dni płodne, na dodatek 2 dni przed owu.
Spisalam ten cykl na straty, a tu bam! Dwie kreski.
Zioła nie wiem, jak by działały na dłuższa mete, natomiast bardzo dawno nie miałam tak książkowej owulacji i tak ładnego śluzu płodnego. -
To ja się podpinam pod wątek, na razie jaki słuchacz.
Biorę jedynie Pueria Uno.
Na ten cykl kupiłam jeszcze Conceive Gel, natomiast w Premom znalazłam video,gdzie nie jest jednoznacznie powiedziane by się żelami wspomagać,bo jednak mogą zaburzyć naturalny cykl kobiecy... Jedynie wtedy, kiedy faktycznie jest sucho.
Spotkałyście się z takimi opiniami , np. wśród lekarzy? -
niemamnicku wrote:To odgrzeje wątek, dla mnie temat bardzo ciekawy.
Staraliśmy się intensywnie niecały rok, bez wspomagaczy, za to seks regularnie, nie na siłę, w dni płodne codziennie.
W ostatnim cyklu włączyliśmy zioła ojca sroki, żel conceive i suple dla męża. Seks wyjątkowo tylko jeden raz w dni płodne, na dodatek 2 dni przed owu.
Spisalam ten cykl na straty, a tu bam! Dwie kreski.
Zioła nie wiem, jak by działały na dłuższa mete, natomiast bardzo dawno nie miałam tak książkowej owulacji i tak ładnego śluzu płodnego.
Gratulacje! ❤️
Powiedz proszę jakie suple dla męża?
-