X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wymazy Mucha
Odpowiedz

Wymazy Mucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Gdzie robiłyście wymazy Mucha?

• Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W klinice leczenia niepłodności. W niektórych punktach Diagnostyki też można.

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
  • Britta Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ginekolog pobrał wymaz i dał mi kod do sprawdzenia wyniku na stronie internetowej laboratorium (Cytolab Katowice)

Starania od lutego 2021

AMH 1.9
    Od 2023 naprotechnolog dr Kandzia (Katowice)
    03.2024 - laparoskopia - endometrioza, zmiany wycięte
    04-11.2024 - stymulacja
    10.2024 - Lipiodol + Nowenna pompejańska
    27.11.2024 - ⏸️ (euthyrox 100, metformina, luteina, encorton, mamaDHA premium plus, wit. D)
    23.12.2024 - mamy 1,5 cm człowieczka 🎉
    21.01.2025 - wizyta 🙏

preg.png

+Niepłodna rodzi siedmioro+ 1Sm 1-2
  • Sikoreczkaaa Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy trzeba się do niego jakoś przygotować? Oraz w którym dniu cyklu go robiłyście? :)

• Britta Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w pierwszej fazie cyklu, wymaz był totalnie spontaniczny, gin zapytał czy chcę i zrobił. Więc chyba nie trzeba się przygotowywać.

Starania od lutego 2021

AMH 1.9
    Od 2023 naprotechnolog dr Kandzia (Katowice)
    03.2024 - laparoskopia - endometrioza, zmiany wycięte
    04-11.2024 - stymulacja
    10.2024 - Lipiodol + Nowenna pompejańska
    27.11.2024 - ⏸️ (euthyrox 100, metformina, luteina, encorton, mamaDHA premium plus, wit. D)
    23.12.2024 - mamy 1,5 cm człowieczka 🎉
    21.01.2025 - wizyta 🙏

preg.png

+Niepłodna rodzi siedmioro+ 1Sm 1-2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ