Wynik pozytywny czy nie
-
Cześć wam
Mam pytanie, dzisiaj rano obilam test ciążowy, wydaje mi się że widziałam delikatna drugą kreskę pod światło
Po uplywie 6 godzin kreska ta ściemniała i jest już widoczna gołym okiem. Jak myślicie czy to może być ciąża? Niestety nie mogę się teraz udać do apteki po drugi test ponieważ mam kwarantanneWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 13:48
-
Mama_Honorci wrote:Po takim czasie nie odczytuje się testów. Jak się skończy kwarantanna idź na betę bądź po drugi test.
Wiem, wiem
Tylko się tak zastanawiam ponieważ nigdy nie pojawiała się druga kreska, nawet po kilku godzinach
Tytaj wstawie link do zdjecia
https://m.fotosik.pl/zdjecie/ca02dee38f4c364b -
To nie jest kreska pozytywnego testu ona powinna być w kolorze różowym. To jest odbarwienie w miejscu w którym powinna właściwą kreska się pojawic. Test po kilku godzinach jest nie wiarygodny. Skończy Ci się kwarantanna idź na betę bądź powtórz test. Ile okres Ci sie spóźnia?
Anciaq lubi tę wiadomość
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Mama_Honorci wrote:To nie jest kreska pozytywnego testu ona powinna być w kolorze różowym. To jest odbarwienie w miejscu w którym powinna właściwą kreska się pojawic. Test po kilku godzinach jest nie wiarygodny. Skończy Ci się kwarantanna idź na betę bądź powtórz test. Ile okres Ci sie spóźnia?
Mam dostać dopiero w poniedziałek
Wyślę kogoś po test, jeśli nie dostanę to zrobię -