X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyniki badań
Odpowiedz

Wyniki badań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paola1 Nowa

Wysłany: 28 października 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Odebrałam dziś wynik badania beta hCG <0,100 mIU/ml. Czy mogę prosić o pomoc w interpretacji wyniku? Podejrzewam, że oznacza on brak ciąży, ale nie jestem pewna. Dziękuję.

Paola1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Dobrze podejrzewałaś, niestety brak ciąży ..

Życzę Powodzenia w dalszej walce ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:23

Paola1 lubi tę wiadomość

• Paola1 Nowa

Wysłany: 28 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

Paola1
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ