X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wynki z brussa....pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Wynki z brussa....pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia90 Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca 2023, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Dziś robiłam beat hcg w Brussie i wynik to 20.46. Normy tutaj są dziwne i nie wiem jak mam je interpretować.... może któraś z Was wie czy to może być ciąża czy nie.

poniżej 5.00 mIU/ml
    Wartości w ciąży dla LMP
    LMP (tygodnie od ostatniej miesiączki):
    202 - 231000 dla LMP 1-10
    22536 - 234990 dla LMP 11-15
    8007 - 50064 dla LMP 16-22
    1600 - 49413 dla LMP 23-40
    metoda CMIA, system Alinity, Abbott

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze oznaczać bardzo wczesna ciążę. Badanie do powtórzenia za dwa dni. W którym dniu cyklu jesteś?

Natalia90 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Natalia90 Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia35 wrote:
    To moze oznaczać bardzo wczesna ciążę. Badanie do powtórzenia za dwa dni. W którym dniu cyklu jesteś?

W 30 nie wiem własnie co mam o tych wynikach myslec. Dziękuje za odpowiedz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 14:09

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ