X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wynki z brussa....pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Wynki z brussa....pomoc w interpretacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia90 Debiutantka

Wysłany: 9 czerwca 2023, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Dziś robiłam beat hcg w Brussie i wynik to 20.46. Normy tutaj są dziwne i nie wiem jak mam je interpretować.... może któraś z Was wie czy to może być ciąża czy nie.

poniżej 5.00 mIU/ml
    Wartości w ciąży dla LMP
    LMP (tygodnie od ostatniej miesiączki):
    202 - 231000 dla LMP 1-10
    22536 - 234990 dla LMP 11-15
    8007 - 50064 dla LMP 16-22
    1600 - 49413 dla LMP 23-40
    metoda CMIA, system Alinity, Abbott

• Madzia35 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2023, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze oznaczać bardzo wczesna ciążę. Badanie do powtórzenia za dwa dni. W którym dniu cyklu jesteś?

Natalia90 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Natalia90 Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia35 wrote:
    To moze oznaczać bardzo wczesna ciążę. Badanie do powtórzenia za dwa dni. W którym dniu cyklu jesteś?

W 30 nie wiem własnie co mam o tych wynikach myslec. Dziękuje za odpowiedz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2023, 14:09

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ