Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wyregulowanie TSH, a owulacja..
Odpowiedz

Wyregulowanie TSH, a owulacja..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olenika Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2020, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Mam takie pytanie, może macie jakieś doświadczenia w tym temacie :) Planujemy ponownie zacząć starania o maluszka. Prawdopodobnie mam PCOS, niedoczynność tarczycy i hashimoto. Była również delikatnie podwyższona prolaktyna. Wcześniej przed zbijaniem TSH, które i tak mieściło się w normie (3,4) po każdej "owulacji" okropnie bolały mnie piersi.. Ciężko było to wytrzymać. Teraz od kiedy biorę leki i TSH spadło ładnie do 1,5 ból ustąpił i nie bolą mnie one praktycznie wcale. Co jak wspomniałam wcześniej od lat było moim dramatem. Myślicie, że to pozytywny objaw? Że wszystko idzie w dobrym kierunku? Może któraś z Was też tak miała? :) P. doktor powiedziała mi, że często przy niedoczynności tarczycy prolaktyna idzie w górę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ