X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wysokie FSH, LH, niskie AMH a ciąża.
Odpowiedz

Wysokie FSH, LH, niskie AMH a ciąża.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami w zajściu w ciąże przy wysokim FSH (13,21), LH (11,?)) i niskim AMH (1,32). Mam 26 lat. Leczyłam się bezskutecznie u lekarza na nfz, który bagatelizował sprawę. Staram się od 10 miesięcy. Badania zostały zrobione ok. 1, 5 miesiąca temu, gdy trafiłam do kliniki leczenia niepłodności i padła diagnoza o przedwczesnym wygasaniu jajników. Brak styumalacji lekami. Jajowody drożne. Propozycja lekarza podejście 3 razy do inseminacji, następnie IN VITRO. Mąż wyniki nasienia ma bez zarzutów.

cryha lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ