X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ciekawe, czy zadziała
    http://pokazywarka.pl/k4tgdn/ Zdjęcia
    jaki mały Cudaczek :) śliczne zdjecie <3

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picia sliczne :* to musi być mega uczucie mieć malca pps sercem

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to o której godz w piątek robimy??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wstaje kolo 7 wiec ja bede chwile przed 7 robic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Ewi...mój to sie trzymał ostro najpierw płakał na becie i po pierwszej wizycie w 6 tyg mówił- teraz płakałem bo było seruszko!i to wyjątkowa chwila. Potem juz nie bedę... I tak: na 1 płakał bo serduszko- na kolejnej bo była glówka. na kolejnej bo rączki i nóżki...na następnej bo sie ruszał lekko. A na ostatniej to juz ryczał jak bóbr jak zobczył cos na kształt peniska, usłyszelismy głośno serce i widzieliśmy jak mały skakał że az cięzko było go uchwycić aparatem USG

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:10

ewi0808, ann_je, Paulette lubią tę wiadomość

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki :))) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily :) http://wstaw.org/w/3y2O/

ewi0808, Paulette, littleladybird lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz mega wrażliwego męża. ale też sama się chyba poplacze . madziula ja wstaje o 630 także w jednym czasie zrobimy

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) obym wytrzymała. obiecałam to sie postaram <3 :)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda że nie można jakoś w przyszłość się przenieść. może do wróżki pójdę. jestem i fryzjera będzie mega metamorfoza

Paulette lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie. mi od godz jest mega niedobze....nie wiem czy juz myse ze duzo czy faktycznie cos na rzeczy...musze postarac sie nie myslec zajac sie czym...heh.
    Ewi farba czy ciecie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Ewi robisz sie na boginie:)? Ni właśnie nie jest wrazliwcem. Taki z niego wiking. I przezylam meg a szok jak się śmiał i oczy miał szkliste:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki :))) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily :) http://wstaw.org/w/3y2O/
    Super! Witamy w klubie ciężarówek:)

• Patutka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje! :))))

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    farba i scinam włosy żeby przekazać je na rzecz fundacji wspierającej dzieci z nowotworami . jakoś trzeba poprawić sobie samopoczucie najlepszy sposób to fryzjer . zresztą 5września będzie ślub mojego brata i pasuje się ogarnąć.

mój to wsumie w temacie dziecka też mnie zadziwia .
    ostatnio ciągle chodzi mi po głowie że basztowa szybciej zajdzie w ciążę . boję się tego ,wiem że to głupie no ale już tak mam to chyba kwestia tego że nauczona byłam że trzeba pokazać że jest się najlepszym i twardym

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka gratulacje :)

Picja śliczny synek ;)a faceci to już tacy są.. niby twardziele ale serduszka jak z papieru ;)

Ewi super szczytny cel :) długie masz włoski?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi miałam to samo. Wesele mieliśmy w tym samym miesiącu. Ona z duza nadwaga. 10 lat na pigulkach. Starsza ode mnie o 4 lata. Tarczyca. Cholesterol. Wszystko. Fajka za fajka i ciage imprezy rodzinne i wesela. Ciaza z zaskoczenia 4 miesiące po ślubie. Tez się jakby scigalismy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja...6 miesięcy po niej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi u mnie to samo. Tez sie acigalam ;p z kolezanka w sumie to z zona przyjaciela mojego G. W tym samym czasie podjelismy decyzje o dziecku tylko ona zaszla w pierwszym seksie bez zabezpieczenia ja dopiero po pol roku... Ale szczerze? Ja przynajmniej lepszego tate dla dziecka bede miala bo to byla nasza decyzja a tam to ona chciala a on nie i teraz jest problem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka ja również gratuluję ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, to Ci od wspólnych wakacji? Na ktora masz USG? I co w końcu z tym zusem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:31

‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ