Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz Ewi...mój to sie trzymał ostro najpierw płakał na becie i po pierwszej wizycie w 6 tyg mówił- teraz płakałem bo było seruszko!i to wyjątkowa chwila. Potem juz nie bedę... I tak: na 1 płakał bo serduszko- na kolejnej bo była glówka. na kolejnej bo rączki i nóżki...na następnej bo sie ruszał lekko. A na ostatniej to juz ryczał jak bóbr jak zobczył cos na kształt peniska, usłyszelismy głośno serce i widzieliśmy jak mały skakał że az cięzko było go uchwycić aparatem USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:10
ewi0808, ann_je, Paulette lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki
)) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily
http://wstaw.org/w/3y2O/
ewi0808, Paulette, littleladybird lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatutka wrote:Cześć kochane, przyszłam się pochwalić, żeby każda starająca się miala cien nadzieji, ja mam pcos, to byl trzeci cykl staran, bez lekow. Gorąco trzymam za was wszystkie kciuki
)) mam nadzieje, ze trzy roz ne testy sie nie mylily
http://wstaw.org/w/3y2O/
-
farba i scinam włosy żeby przekazać je na rzecz fundacji wspierającej dzieci z nowotworami . jakoś trzeba poprawić sobie samopoczucie najlepszy sposób to fryzjer . zresztą 5września będzie ślub mojego brata i pasuje się ogarnąć.
mój to wsumie w temacie dziecka też mnie zadziwia .
ostatnio ciągle chodzi mi po głowie że basztowa szybciej zajdzie w ciążę . boję się tego ,wiem że to głupie no ale już tak mam to chyba kwestia tego że nauczona byłam że trzeba pokazać że jest się najlepszym i twardym
-
nick nieaktualnyEwi miałam to samo. Wesele mieliśmy w tym samym miesiącu. Ona z duza nadwaga. 10 lat na pigulkach. Starsza ode mnie o 4 lata. Tarczyca. Cholesterol. Wszystko. Fajka za fajka i ciage imprezy rodzinne i wesela. Ciaza z zaskoczenia 4 miesiące po ślubie. Tez się jakby scigalismy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi u mnie to samo. Tez sie acigalam ;p z kolezanka w sumie to z zona przyjaciela mojego G. W tym samym czasie podjelismy decyzje o dziecku tylko ona zaszla w pierwszym seksie bez zabezpieczenia ja dopiero po pol roku... Ale szczerze? Ja przynajmniej lepszego tate dla dziecka bede miala bo to byla nasza decyzja a tam to ona chciala a on nie i teraz jest problem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny