Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciskanie się - zakleszczanie
Odpowiedz

Zaciskanie się - zakleszczanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może wydać się głupie dla innych co napiszę ...ale nigdy tak nie miałam ale ...wcześniej zauważyłam że moje piersi są tkliwe na dotyk .. .poza tym dziś poczułam coś bardzo dziwnego będąc w pracy ...moja macica zaciskała się ( taki skurcz ale nie miesiączki wy ....czy to może być to ?oczekiwane szczęście ?

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic nie napisze

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dwa razy w ciazy i nigdy nic takiego nie mialam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, cięzko coś wnioskować po opisie...
    A który masz dzien cyklu?
    Generalnie wszelkie anomalia na poczatku zaraz po owulacji można przypisywać zmianom hormonalnym, więc mozliwe ze i to jest tym spowodowane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ