Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciskanie się - zakleszczanie
Odpowiedz

Zaciskanie się - zakleszczanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może wydać się głupie dla innych co napiszę ...ale nigdy tak nie miałam ale ...wcześniej zauważyłam że moje piersi są tkliwe na dotyk .. .poza tym dziś poczułam coś bardzo dziwnego będąc w pracy ...moja macica zaciskała się ( taki skurcz ale nie miesiączki wy ....czy to może być to ?oczekiwane szczęście ?

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic nie napisze

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dwa razy w ciazy i nigdy nic takiego nie mialam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, cięzko coś wnioskować po opisie...
    A który masz dzien cyklu?
    Generalnie wszelkie anomalia na poczatku zaraz po owulacji można przypisywać zmianom hormonalnym, więc mozliwe ze i to jest tym spowodowane.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ