X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zajście w ciąże a torbiel na jajniku dermoidalna (skórzasta)
Odpowiedz

Zajście w ciąże a torbiel na jajniku dermoidalna (skórzasta)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzastina Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ktoras z Was zaszla w ciaze majac taka torbiel czy raczej najpierw usowala a pozniej starala sie o dzieco?

j36rxqpk8h26dyg9.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam torbiel 5 cm lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące niestety nim zażyłam pierwszą tabletkę torbiel pękła straszny ból ale dałam rade teraz w środę byłam u lekarza i powiedział że płyn który miałam w brzuchu sie wchłonął ...cieżko zajść w ciąże gdy ma się torbiela ale lepiej go wyleczyć by nie przeszkadzał bo może powodować nawet poronienie zatem lepiej go wylecz ja miałam tabletki ovulastan forte brałam przez 3 mies ...teraz biorę costagnus kwas foliowy olej z wisiołka i Wit B6 ja wiem że chcesz dziecko ale lepiej tego się pozbyć

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I lekarz powiedział że po tabletkach mam pęcherzyk już 14 mm więc zajście po odstawieniu tabletek jest możliwe

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ