Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zajście w ciąże a torbiel na jajniku dermoidalna (skórzasta)
Odpowiedz

Zajście w ciąże a torbiel na jajniku dermoidalna (skórzasta)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dzastina Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy ktoras z Was zaszla w ciaze majac taka torbiel czy raczej najpierw usowala a pozniej starala sie o dzieco?

j36rxqpk8h26dyg9.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja miałam torbiel 5 cm lekarz przepisał mi tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące niestety nim zażyłam pierwszą tabletkę torbiel pękła straszny ból ale dałam rade teraz w środę byłam u lekarza i powiedział że płyn który miałam w brzuchu sie wchłonął ...cieżko zajść w ciąże gdy ma się torbiela ale lepiej go wyleczyć by nie przeszkadzał bo może powodować nawet poronienie zatem lepiej go wylecz ja miałam tabletki ovulastan forte brałam przez 3 mies ...teraz biorę costagnus kwas foliowy olej z wisiołka i Wit B6 ja wiem że chcesz dziecko ale lepiej tego się pozbyć

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I lekarz powiedział że po tabletkach mam pęcherzyk już 14 mm więc zajście po odstawieniu tabletek jest możliwe

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ