X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Załamanie, zwątpienie...POCIESZCIE!!
Odpowiedz

Załamanie, zwątpienie...POCIESZCIE!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 12 września 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na Clo juz trzeci cykl--wygladana to, ze owulacji nie bedzie juz w tym cyklu....męża wyniki nienajlepsze. Proszę o podniesienie na duchu przez osoby, które też miały problemy, a którym się udało :)!!! dziś mam wyjątkowego doła....

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie miałam podobnych problemów póki co, ale ściskam i pocieszam :)

Gosiaczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my sie juz 7 cykli staramy i na razie nie wiadomo dlaczego nie wychodzi.
    Ale przytulam i wysylam pozytywna energie Gosiaczku!

Gosiaczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie tu chyba jesteśmy z podobnych powodów, wciąż czekamy na ukochaną fasolkę fasolkę ;) trzymam kciuki ;)

Mili lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ