X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zapalenie endometrium
Odpowiedz

Zapalenie endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał ktoś i po antybiotyku się udało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Ci to stwierdzili?
    jakie objawy..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadne objawy. Ciąże pozamaciczne. Wpadłam na pomysł histeroskopii i tak wyszło.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sung kojarze Cie z paru watkow staraczek (najbardzie z tych kolejnych miesiecy..bodaj od lutego)-mowisz,ze wyszlo Ci zapalenie endometrium i nie bylo przy tym objawow? Ja nie mialam (albo o tym nie wiem) ale mam nadzieje,ze po leczeniu wreszcie Ci sie uda!

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2018, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ