Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zbyt krotkie krwawienie
Odpowiedz

Zbyt krotkie krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniss Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Mam problem ze zbyt skapymi i krótkimi @. Od poprzedniego cyklu na 2 dni przed @ pojawia sie brązowe plamienie, ktore przemienia sie w krew ale ustaje po max 2 dniach, tym razem to samo. Ciąża wykluczona testem.
    Przed tym miałam robione badania niby wszystko bylo ok ale teraz czuje ze cos jest nie tak.
    Jak myslicie czym to moze byc spowodowane? Czy cos takiego moze swiadczyc o niedoborze progesteronu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:31

02.2015 moj Aniołek <3
    10.2016 mój Aniołek <3
    Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
    Przebyta chlamydia i ureaplasma
    Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
    Fragmentacja plemnikow ok
    12.2016 jajowody drożne
    komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
    Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ