Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zbyt krotkie krwawienie
Odpowiedz

Zbyt krotkie krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniss Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Mam problem ze zbyt skapymi i krótkimi @. Od poprzedniego cyklu na 2 dni przed @ pojawia sie brązowe plamienie, ktore przemienia sie w krew ale ustaje po max 2 dniach, tym razem to samo. Ciąża wykluczona testem.
    Przed tym miałam robione badania niby wszystko bylo ok ale teraz czuje ze cos jest nie tak.
    Jak myslicie czym to moze byc spowodowane? Czy cos takiego moze swiadczyc o niedoborze progesteronu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:31

02.2015 moj Aniołek <3
    10.2016 mój Aniołek <3
    Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
    Przebyta chlamydia i ureaplasma
    Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
    Fragmentacja plemnikow ok
    12.2016 jajowody drożne
    komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
    Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ