X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zbyt krotkie krwawienie
Odpowiedz

Zbyt krotkie krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniss Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Mam problem ze zbyt skapymi i krótkimi @. Od poprzedniego cyklu na 2 dni przed @ pojawia sie brązowe plamienie, ktore przemienia sie w krew ale ustaje po max 2 dniach, tym razem to samo. Ciąża wykluczona testem.
    Przed tym miałam robione badania niby wszystko bylo ok ale teraz czuje ze cos jest nie tak.
    Jak myslicie czym to moze byc spowodowane? Czy cos takiego moze swiadczyc o niedoborze progesteronu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 11:31

02.2015 moj Aniołek <3
    10.2016 mój Aniołek <3
    Niedoczynność tarczycy Hashimoto,
    Przebyta chlamydia i ureaplasma
    Czynnik meski- 2% prawidłowych plemnikow
    Fragmentacja plemnikow ok
    12.2016 jajowody drożne
    komórki nk- 20 % - intralipid dozylnie
    Przygotowanie do laparoskopii termin na 23.04.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ