żel podczas starań
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny teraz z czystym sercem moge polecic zele wspomagajace podaczas starań! dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny (co prawda to sam poczatek wiec zobaczymy co z tego wyniknie) W tym cyklu nie miałam kompletnie sluzu wiec jestem wlasciwie na 100% pewna, ze zel u mnie pomogl.
pumka1990, AgnieszkaS1234 lubią tę wiadomość
21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
nick nieaktualnyKlaudiaSG wrote:Hej dziewczyny teraz z czystym sercem moge polecic zele wspomagajace podaczas starań! dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny (co prawda to sam poczatek wiec zobaczymy co z tego wyniknie) W tym cyklu nie miałam kompletnie sluzu wiec jestem wlasciwie na 100% pewna, ze zel u mnie pomogl.
ale super wiesci! gratuluje z calego serca ja w tym cyklu tez uzywam zelu w aplikatorach mam nadzieje ze sie uda -
U mnie się nie udało, ale kolejny cykl też będzie z żelem. Mimo braku ciąży uważam że żel to świetny wynalazek, nigdy nie miałam takiego śluzu płodnego jak po nim13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Czytalam fajny artykuł o zelach, niestety nie moge go znalezc. Warto poczytac czy dany zel faktycznie wspomaga zaplodnienie czy tylko producent tak sobie napisal Ale z calego serca je polecam i życzę wam powodzenia21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-