X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne żel podczas starań
Odpowiedz

żel podczas starań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakiego żelu używacie przy staraniach? uzywalam juz conceive i pree seed ale nie wiem czy to nie strata pieniedzy?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 21:14

• nesssssa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zaczęłam Conceive więc nie wiem jak ze skutecznością ;p
    Ale przynajmniej ma fajną konsystencję.

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
  • KlaudiaSG Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2017, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam w tym cyklu Kinderwunsch od Ritex. Zobaczymy czy beda efekty. Czytałam tez duzo dobrego o pre seed (u mnie niestety niedostepny :/)

21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
    eikt9jcgaw0oweve.png
    6qw2egz2y5bgmucu.png
  • KlaudiaSG Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) teraz z czystym sercem moge polecic zele wspomagajace podaczas starań! :) dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny (co prawda to sam poczatek wiec zobaczymy co z tego wyniknie) W tym cyklu nie miałam kompletnie sluzu wiec jestem wlasciwie na 100% pewna, ze zel u mnie pomogl.

pumka1990, AgnieszkaS1234 lubią tę wiadomość

eikt9jcgaw0oweve.png
    6qw2egz2y5bgmucu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudiaSG wrote:
    Hej dziewczyny :) teraz z czystym sercem moge polecic zele wspomagajace podaczas starań! :) dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny (co prawda to sam poczatek wiec zobaczymy co z tego wyniknie) W tym cyklu nie miałam kompletnie sluzu wiec jestem wlasciwie na 100% pewna, ze zel u mnie pomogl.

ale super wiesci! gratuluje z calego serca :) ja w tym cyklu tez uzywam zelu w aplikatorach mam nadzieje ze sie uda :)

• kasiulka1082 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się nie udało, ale kolejny cykl też będzie z żelem. Mimo braku ciąży uważam że żel to świetny wynalazek, nigdy nie miałam takiego śluzu płodnego jak po nim :)

13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • KlaudiaSG Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam fajny artykuł o zelach, niestety nie moge go znalezc. Warto poczytac czy dany zel faktycznie wspomaga zaplodnienie czy tylko producent tak sobie napisal :) Ale z calego serca je polecam i życzę wam powodzenia <3

eikt9jcgaw0oweve.png
    6qw2egz2y5bgmucu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ