X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła BABY&mama MED
Odpowiedz

Zioła BABY&mama MED

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoras probowala? Udalo sie komus?

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam temat. Któraś, coś? :)

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam pytanie do tych co stosuja :)
    Jestem po odstawiniu tebletek anty, to moj 5 cykl staran, i od 6 chcialabym brac te ziolka, i teraz pytanie, wydaje mi sie ze juz mi sie cykle wyregulowaly, mam ok 40dni, i ktore wziac te na regulacje zeby cykle mi sie skrocily czy te 1 i 2 faze ale wtedy chyba na jeden cykl dwoch opakowań potrzebuje bo I faze mam taka dluga?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ