Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła BABY&mama MED
Odpowiedz

Zioła BABY&mama MED

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoras probowala? Udalo sie komus?

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam temat. Któraś, coś? :)

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam pytanie do tych co stosuja :)
    Jestem po odstawiniu tebletek anty, to moj 5 cykl staran, i od 6 chcialabym brac te ziolka, i teraz pytanie, wydaje mi sie ze juz mi sie cykle wyregulowaly, mam ok 40dni, i ktore wziac te na regulacje zeby cykle mi sie skrocily czy te 1 i 2 faze ale wtedy chyba na jeden cykl dwoch opakowań potrzebuje bo I faze mam taka dluga?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ