X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła BABY&mama MED
Odpowiedz

Zioła BABY&mama MED

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktoras probowala? Udalo sie komus?

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam temat. Któraś, coś? :)

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam pytanie do tych co stosuja :)
    Jestem po odstawiniu tebletek anty, to moj 5 cykl staran, i od 6 chcialabym brac te ziolka, i teraz pytanie, wydaje mi sie ze juz mi sie cykle wyregulowaly, mam ok 40dni, i ktore wziac te na regulacje zeby cykle mi sie skrocily czy te 1 i 2 faze ale wtedy chyba na jeden cykl dwoch opakowań potrzebuje bo I faze mam taka dluga?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ