X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iskierka nadziei Ekspertka

Wysłany: 18 maja, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy któraś z Was może stosowała zioła jak w temacie??? Ja stosowałam około 2, 5 miesiąca. Zdecydowałam się odstawić w tym cyklu. I czuje się bardzo źle. Owu miałam tydzień temu w piątek a od poniedziałku cały tydzień brzuch boli jak na okres. Piersi obrzmiałe że nie mogę dotknąć. Jak piłam zioła zero objawów PMS i bardzo ładny i dużo śluzu przed owu. Zastanawiam się czy nie wrócić do nich... czy też stosowałyście??? Jak długo??? Jak się po nich czułyście??? Dodam że cykle przy nich miałam regularne nie mogę nic złego o nich napisać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 21:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ