X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła Ojca Sroki
Odpowiedz

Zioła Ojca Sroki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iskierka nadziei Ekspertka

Wysłany: 18 maja, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy któraś z Was może stosowała zioła jak w temacie??? Ja stosowałam około 2, 5 miesiąca. Zdecydowałam się odstawić w tym cyklu. I czuje się bardzo źle. Owu miałam tydzień temu w piątek a od poniedziałku cały tydzień brzuch boli jak na okres. Piersi obrzmiałe że nie mogę dotknąć. Jak piłam zioła zero objawów PMS i bardzo ładny i dużo śluzu przed owu. Zastanawiam się czy nie wrócić do nich... czy też stosowałyście??? Jak długo??? Jak się po nich czułyście??? Dodam że cykle przy nich miałam regularne nie mogę nic złego o nich napisać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 21:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ