Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zioła ojca sroki - jak pic?
Odpowiedz

Zioła ojca sroki - jak pic?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoa z Was pila? I czy pomogly? I oczywiscie od ktorego do ktorego dnia cyklu pic?

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • Lisha Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam w tym cyklu pić. Czytałam, że należy je pić od pierwszego dnia cyklu.(Pije się je przez trzy cykle później miesiąc przerwy)
    Dziewczyny już o nich pisały, poszukaj na forum :)
    Jestem przy końcówce cyklu i widzę, że pomogły mi na plamienia. Zawsze miałam je kilka dni przed okresem a teraz nic :) Dam znać jeśli będą jakieś fasolkowe efekty :) :)

Paula90 lubi tę wiadomość

• Paula90 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki zeby pomogly <3

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije się je od pierwszego dnia cyklu. Pełne 3 cykle, potem miesięczna przerwa.
    Płaska łyżeczka ziółek zalana wrzątkiem i odstawiona na ok. pół godziny pod przykryciem. Można odcedzać (czego mnie się osobiście nie chciało robić), należy je pić przed snem ;) Oto cały sekret :)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak pisze Eklerka dokładnie, z tym że ja piję do owulacji i potem przestaję, wtedy nie robię tej miesięcznej przerwy ale chyba w tym cyklu pociągnę cały cykl i tak przez 3 miesiące a potem zrobię przerwę.:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ