X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ziółka ks. Sroki nr 3
Odpowiedz

Ziółka ks. Sroki nr 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karolaa Przyjaciółka

Wysłany: 27 listopada 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Jestem nowa na ovu.
    Czy któraś z was pije ziółka receptury ks.Sroki? Czytałam o nich ale nie wiem czy są skuteczne.

9ltfu6bdv4t6go6c.png

ff1d6de0ddd1efa7c7b09089c73ba48b.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam pić niedawno i jak narazie poprawił mi się śluz, trądzik zszedł z twarzy nawet przed @ prawie nic się nie pojawiło, dzisiaj @ i nawet brzuch mnie jakoś tak mniej boli i mogę żyć, nie tak jak zazwyczaj, więc puki co polecam:) A co do efektów w postaci bobaska to mam nadzieję, że pomogą, w końcu po to piję (ja i mój mąż).

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukaj wypowiedzi na forum. Było tu parę staraczek, którym zioła pomogły.
    Pytanie z czym masz problem? Lub ile czasu się starasz?

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • OvuFriend

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ