X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zwapnienie na ścianie macicy
Odpowiedz

Zwapnienie na ścianie macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tova33 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki!
    Pisałam już ten temat gdzie indziej, ale niestety nikt mi nie odpowiedział. Może tutaj...
    Byłam dziś na USG i ginka powiedziała, że mam zwapnienie na przedniej ścianie macicy. Gdy zobaczyła moją przerażoną minę powiedziała, że to nic groźnego i może taka moja uroda. Szczerze powiedziawszy wcale mnie te słowa nie uspokoiły. Zwłaszcza, że na wcześniejszych USG żaden lekarz nic nie zauważył więc domniemam, że wcześniej tego nie było.
    Wiecie coś na ten temat? Co to jest? Skąd się bierze? Czy to groźne?
    Niestety w necie nic nie znalazłam...

jnmq43r83wkg2ahp.png
    MICHAŁEK
    zrz6wn15l66uy1jq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ