Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zwierzak a ciąża
Odpowiedz

Zwierzak a ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Junjul Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek może głupi 😉 ciekawa jestem jak Wasze zwierzęta zachowują się od kiedy jesteście w odmiennym stanie. Nie wiem czy to przypadek czy nie, ale mój kot stał się strasznie zaborczy ostatnio, ma dni, że chodzi za mną krok w krok i co chwilę kładzie mi się na brzuchu albo kolanach. Innych członków rodziny zaczął zlewać i unikać 🤔 ciekawa jestem czy zwierzęta coś wyczuwają czy to po prostu zbieg okoliczności 😉

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2021, 21:35

age.png
  • Pomarańcza Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak mój kot zareaguje na ewentualną moja ciążę, ale do mojej koleżanki zaczął się przymilać, a to nie jest kot towarzyski 😁 ewidentnie wyczuwa jakieś hormony, tak myślę, raczej nie czary Mary a coś co kot wyczuje a człowiek nie 😁 i przymilal się tylko wtedy, kiedy była w ciąży. ..😉

Junjul lubi tę wiadomość

Luźne starania od 12.2019
    Metformina ,Letrox, pueria uno, i 🐧
    Grudzień '21 10+5tc/8tc Gosia 💔

25.05.22 ⏸️ 271mlU/ml 13dpo, 666mlU/ml 15dpo
    age.png
  • midzia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze cos w tym jest. Mam młodego psa w domu, jak wcześniej zaczepial, żeby się z nim bawić, tak teraz przyjdzie i się przytula, stał się jakiś grzeczniejszy w stosunku do mnie 🙂

7cs - 2cs z kubeczkiem udany
    f2wlwn158b3j9560.png
    iv09k6nlk2fo43vg.png
  • Beza27 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kot który był samotnikiem nie chce mnie opuścić 🙈
    I w dodatku jak siedzi przy mnie i ktoś poza domownikami wejdzie, to nie ucieka a zwykle to robił 🤷🏻‍♀️

drugi częściej się kładzie na kolanach ale może to akurat zbieg okoliczności bo aż takiej różnicy nie dostrzeglam
    Zobaczymy jak będzie później 😉

Junjul lubi tę wiadomość

8cs o drugiego maluszka ❤️
    14dpo beta-HCG 478,81 mIU/ml 🥹
    16dpo beta-HCG 994,05 mIU/ml 💚
    6+4 - zarodek 8,9mm i 💗
    12+6 - 6,68cm i 💗 158 ud/min
    25+2 - 810g 💙
    29+3 - 1370g 💙
    32+6 - 1940g 💙

preg.png

👩🏼30l 👱🏼‍♂️32l

Mały cud 2021 ❤️ (13cs)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ