X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • azja87 Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

My dzisiaj dostaliśmy informację, że nasze zarodki są już przebadane a wyniki wysłane do klientki - na środę mamy termin wizyty na której dowiemy się czy są zdrowe czy nie.

Ostatnio czekaliśmy ponad miesiąc a teraz od 5 sierpnia, gdy został materiał wysłane do badania - ekspres tym razem.

Aż nie wiem co mam myśleć.

Ona: rocznik 87
    On: rocznik 74
    AMH: 1,0
    IUI x 2 - nieudane,
    Od 10.2024 w trakcie in vitro - 1 stymulacja 10.2024: ❄️, transfer nieudany, 2 stymulacja 02.2025: LLM ❄️, transfer nieudany, 3 stymulacja 07.2025 -❄️❄️ - czekamy na wyniki PGT
  • LS Ekspertka

Wysłany: 16 sierpnia, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Azja, super, że tak szybko macie wyniki, ale rozumiem, że czekanie do środy to dla Ciebie pewnie cała wieczność 🙈. Ja sama nie mogę się już doczekać wtorkowej wizyty, żeby w końcu coś zaczęło się dziać 🤪. Życzę Ci dużo wytrwałości i mam nadzieję, że w środę usłyszysz same wspaniałe wieści! 🍀🤗💛

👩'89
    HSG ✔️AMH 1,4 (07.2024) -->0,99 (04.2025)
    Kariotyp✔️KIR Bx (2DS1✔️)
    Niska ferrytyna 21-->27-->20

🧔‍♂️'74
    Morfologia 1%❌
    Kariotyp ✔️
    Kwalifikacja 01.04✔️
    07.05 💉Menopur300, Rekovelle12
    20.05 - pobrano 11🥚- dojrzałych 11 - zapłodniono 10 - 3 ❄️❄️❄️ 4AB, 4BB, 4BA
    06.06 - histeroskopia✔️
    19.08 - wizyta kontrolna ⏳
  • Marysia_ Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    azja87 wrote:
    Cześć Dziewczyny,

My dzisiaj dostaliśmy informację, że nasze zarodki są już przebadane a wyniki wysłane do klientki - na środę mamy termin wizyty na której dowiemy się czy są zdrowe czy nie.

Ostatnio czekaliśmy ponad miesiąc a teraz od 5 sierpnia, gdy został materiał wysłane do badania - ekspres tym razem.

Aż nie wiem co mam myśleć.

Azja może to dobry znak. Postaraj się być dobrej myśli ✊🏻❤️🤗 wiem, że trudno, sama czekam i nie jestem dobra w tym. Absolutnie nie, ale tylko nadzieja nam może pomóc. Przyciągaj dobre myśli. Ja manifestuje z Tobą ❤️

@LS do wtorku niedaleko 😘❤️

Ona 36, On 46 //
    AMH: 1,08 (01.2025)
    Laparoskopia maj 2025: usunięcie jajowodów (wodniaki)
    Histeroskopia maj 2025: OK
    Brak endometriozy
    Hormony: OK

IUI: marzec 2025 ❌
    ICSI: kwiecień 2025: Punkcja: 2 🥚 - 0 ❄️
    ICSI: lipiec 2025 - Punkcja 🥚🍀🍀🍀 - ❄️❄️ - transfer 09.08. mojego 🧸ʕ⁠っ⁠•⁠ᴥ⁠•⁠ʔ⁠っ ♡
    Beta: 21.08

In another world I am already your mom 💕
‹‹ 1297 1298 1299 1300 1301
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ