35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
evus wrote:o cholera, moj zluszczacz ma tylko 5% kwasu migdalowego
skad masz takie cudo?
Ze sklepu dla kosmetologówszczerze to nie wiem czy gdzies mozna dostac go od tak, nie powinien bo dla osoby co sie nie zna mozna krzywde sobie zrobic ale mozna poszukac.
Asana lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dawaj tu linka jakiego? Ja to to wyglada.
Mnie to by sie przydalo zluszyc troche tego naskorka
Mnie siostra podarowala to serum raz, dlugo lezalo zanim sprobowalam, ale musze powiedziec ze fajne, jak skorka potrzebuje glebszego nawilzenia:
http://makeupmaniak.blogspot.ch/2013/05/bioliq-aktywne-serum-nawilzajace-z.html
Kotek to nie jest serum a kwas złuszczajacy skóre. Ja kupuje sobie z marki Bandi, niektóre sa fajne produkty ale kwasu tego nie kupisz. Na tej stronie jest równiez przekierowanie dla kosmetyczek cz kosmetologówi tam mozna go kupic
bandi.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:30
-
Margaret.Se wrote:Kotek to nie jest serum a kwas złuszczajacy skóre. Ja kupuje sobie z marki Bandi, niektóre sa fajne produkty ale kwasu tego nie kupisz. Na tej stronie jest równiez przekierowanie dla kosmetyczek cz kosmetologów
i tam mozna go kupic
bandi.pl
Oj dobra dobratak chcialam cos oinnego podpowiedziec
No to daj naj juz ten przekierowany linki zdjecie tego twojego kwasu.
Asana lubi tę wiadomość
-
Ja juz zmyłam maseczke a buzia delikatnie zarózowiona ale gładka i znowu wygladam na 18-tke
Polecam moje kochane maseczke lepsza niz botoks
Mozna ja modyfikowac oczywiscie tak jak ja dzisiaj
Kakao, cynamo, awokado i miód a ze nie mam miodu i awokado to do kakaa z cynamonem dodałam oliwe z oliwek i kilka kropli cytryny aa i jeszcze maseczke z bandi dotleniającą i efekt zniewalającyevus, Storczyk31, MoBo, Asana, She Wolf, Dani lubią tę wiadomość
-
https://www.bandi.pl/sklep/produkt/id/366__Kwas_migdalowy,_laktobionowy_i_glukonolakton_40__pH1,5
evus lubi tę wiadomość
-
Jest polecane przed i w trakcie ciązy
Storczyk31, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie dzis jadlam chcebek z pasta z awokado z serkiem kozim i na to pomidorek
Pyyyychota
Kupilam dzis mojemu inne witaminki Fertilisan M, wyczytalam ze sa super, wiec moze pomogaStorczyk31, MoBo, Margaret.Se, Asana lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:A ja se robie glisde w tym cyklu na moim wykresiku. Jak to mowia owulajszon ma wakajszon
Ciekawe co mi za stwór wyjdzie w tym cykluczy pojawi sie sluz w ogóle, niby jaja działają ale to wsio razem musi wspólgrac
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny