X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 38 lat i problemy
Odpowiedz

38 lat i problemy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RoryMcGarrety Nowa

Wysłany: 26 kwietnia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, staram się od roku już o dziecko i nic. AMH mam niskie, ale właśnie dzisiaj po badaniu drożności jajników okazało się, że idealnie na środku macicy mam polip, który przeszkadza w implantacji. Na razie zrobilam MRI i boję się co to będzie dalej. Tracę powoli nadzieję na dzidziusia.

• OLA Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam tyle samo lat. Od konca marca zrobiłam juz kilkadzisiąt badań.. Amh ma bardzo niskie, in vitro albo nawet AZ. Po majówce robie drożnośc bo chce spróbować jedną inseminację ale wszyscy mówią, że raczej bez szans.
    Dokładnie Cie rozumiem ...

• Janette Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile wynosi Wasze amh? Ponizej 0.2? A fsh? Ja z amh 0.39 i fsh 8 zaszlam w ciaze naturalnie i to bardzo szybko po stracie. Ciaza zdrowa.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
    Amh 0.39
    Dfi 21%
    Wszystkie inne badania ok
    2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
    Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
    Wszystko ok, 366 gram
    TP: 25 lipiec
  • OLA Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amh O.46, fsh 9. Gratuluję !

Janette lubi tę wiadomość

• Janette Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA wrote:
    Amh O.46, fsh 9. Gratuluję !
    Walcz na swoich komorkach bo fsh jest dobre do stymulacji. Amh to nie wyrocznia. Moze byc komorek mniej troche ale moga byc dobre jakosciowo.

OLA, Po_prostu_Ola lubią tę wiadomość

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
    Amh 0.39
    Dfi 21%
    Wszystkie inne badania ok
    2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
    Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
    Wszystko ok, 366 gram
    TP: 25 lipiec
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ