X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 38 lat i problemy
Odpowiedz

38 lat i problemy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RoryMcGarrety Nowa

Wysłany: 26 kwietnia, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, staram się od roku już o dziecko i nic. AMH mam niskie, ale właśnie dzisiaj po badaniu drożności jajników okazało się, że idealnie na środku macicy mam polip, który przeszkadza w implantacji. Na razie zrobilam MRI i boję się co to będzie dalej. Tracę powoli nadzieję na dzidziusia.

• OLA Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, mam tyle samo lat. Od konca marca zrobiłam juz kilkadzisiąt badań.. Amh ma bardzo niskie, in vitro albo nawet AZ. Po majówce robie drożnośc bo chce spróbować jedną inseminację ale wszyscy mówią, że raczej bez szans.
    Dokładnie Cie rozumiem ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile wynosi Wasze amh? Ponizej 0.2? A fsh? Ja z amh 0.39 i fsh 8 zaszlam w ciaze naturalnie i to bardzo szybko po stracie. Ciaza zdrowa.

• OLA Koleżanka

Wysłany: 27 kwietnia, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amh O.46, fsh 9. Gratuluję !

Janette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLA wrote:
    Amh O.46, fsh 9. Gratuluję !
    Walcz na swoich komorkach bo fsh jest dobre do stymulacji. Amh to nie wyrocznia. Moze byc komorek mniej troche ale moga byc dobre jakosciowo.

OLA, Po_prostu_Ola lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ