Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia antykoncepcja
Odpowiedz

antykoncepcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lena_drugie podejście Nowa

Wysłany: 30 października 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie polecacie tabletki anty? Ja kilka lat temu brałam yasminelle. Chcę przez kilka miesięcy największej pandemii wziąć i podkręcić sobie płodność przed kolejnymi próbami.

201608281665.png
  • Vantiel Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uzywam vibin mini i sa w porzadku :)
    jesli chcesz zajsc to wyprobuj tez afrodyte smart, na podstawie sliny po 5 min daje odpowiedz o plodnosci :)

• Patkowa902 Nowa

Wysłany: 10 maja 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei polecam krążki ;) takie zabezpieczenie omija wątrobę i jest bardzo wygodne
    Od dłuższego czasu nie korzystam, bo się staramy, ale bardzo dobrze to wspominam ;)

Mammisima88 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ