X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia antykoncepcja
Odpowiedz

antykoncepcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lena_drugie podejście Nowa

Wysłany: 30 października 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie polecacie tabletki anty? Ja kilka lat temu brałam yasminelle. Chcę przez kilka miesięcy największej pandemii wziąć i podkręcić sobie płodność przed kolejnymi próbami.

201608281665.png
  • Vantiel Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2021, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uzywam vibin mini i sa w porzadku :)
    jesli chcesz zajsc to wyprobuj tez afrodyte smart, na podstawie sliny po 5 min daje odpowiedz o plodnosci :)

• Patkowa902 Nowa

Wysłany: 10 maja 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei polecam krążki ;) takie zabezpieczenie omija wątrobę i jest bardzo wygodne
    Od dłuższego czasu nie korzystam, bo się staramy, ale bardzo dobrze to wspominam ;)

Mammisima88 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ