Ciśnienie A ciąża ...
-
Rudzik1 wrote:W ciąży na nadciśnienie lekarze zalecają Dopegyt, czy kardiolog nie mógłby Ci tego przepisać? Dawniej kobiety w ciąży zażywały Isoptin, ale nie wiem jak jest teraz. Może zapytaj swojego ginekologa.
własnie pytalam ten lek bo wczesniej w ciazy bralam dopegyt stwierdzila ze owo to jest "syf" doslownie takie jej slowa padły... mowila ze dopegyt obnizy mi cisnienie ale puls tez problem z wysokim pulsem.
no nic szkoda ze oprocz Ciebie nikt nic nie wie na ten temat zapytam lekarza dziekuje kochana za informacje***musi być dobrze.*
__________ -
Rudzik1 wrote:U mnie na wysokie tętno pomogła suplementacja potasu w końskich dawkach. U Ciebie potas w porządku?
No widzisz tego nie sprawdzalam byc moze o potas chodzi wczesniej bralam Aspargin to z potasem i bylo okMammisima88 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
gosia7122 wrote:Ja wciazy m bralam Nedal u mnie tez byl puls wysoki.Ciaza bezproblemowa i cisnienie zawsze ksiazkowe.
a mi dali Isoptin SR 120mg i roznie pisza jedni ze mozna inni ze nie mozna Obawiam sie troche bo wczesniej dopegyt bralam ale pytalam kardiolog kilka razy mowila ze moge go brac cala ciaze i ze owo gin. go poelcaja sama nie wiem***musi być dobrze.*
__________ -