WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Covid we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Covid we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aria Znajoma

Wysłany: 28 listopada 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Istnieje ryzyko, że jestem w ciąży. Będę testować we wtorek. Moja córka ma covid i mnie też potwornie bolą mięśnie. Czy ktoś miał taką sytuację? Jestem podwójnie załamana

• MamaChlopcow Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria wrote:
    Hej dziewczyny
    Istnieje ryzyko, że jestem w ciąży. Będę testować we wtorek. Moja córka ma covid i mnie też potwornie bolą mięśnie. Czy ktoś miał taką sytuację? Jestem podwójnie załamana
    Mam podobna sytuacje,z tym ze już wiem,ze jestem w ciąży,a maz ma covid. Zdążyłam się zaszczepić jedna dawka. Martwię się i nie chce się nakręcać. Mam nadzieje,ze nic się złego nie wydarzy

MamaChlopcow
    thgf3e3kz16by5k3.png
    qb3canlilnue1n39.pngqb3ckqi186videoz.png
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego vo wiem to w tak wczesnym okresie ciąży kiedy nawet jeszcze test nie zrobiony albo dopiero co tydxien temu jest zasada " wszystko albo nic"

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudllemuffin to znaczy co? Ja mam dziś test ciążowy pozytywny, jutro kończę izolacje z powodu covid i pojutrze chcę pójść na krew i do gina. Narazie odstawiam leki które biorę (oprócz Euthyrox i witamin) do czasu aż gin potwierdzi, że mogę je brać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ