Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Covid we wczesnej ciąży
Odpowiedz

Covid we wczesnej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aria Znajoma

Wysłany: 28 listopada 2021, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Istnieje ryzyko, że jestem w ciąży. Będę testować we wtorek. Moja córka ma covid i mnie też potwornie bolą mięśnie. Czy ktoś miał taką sytuację? Jestem podwójnie załamana

• MamaChlopcow Koleżanka

Wysłany: 6 grudnia 2021, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria wrote:
    Hej dziewczyny
    Istnieje ryzyko, że jestem w ciąży. Będę testować we wtorek. Moja córka ma covid i mnie też potwornie bolą mięśnie. Czy ktoś miał taką sytuację? Jestem podwójnie załamana
    Mam podobna sytuacje,z tym ze już wiem,ze jestem w ciąży,a maz ma covid. Zdążyłam się zaszczepić jedna dawka. Martwię się i nie chce się nakręcać. Mam nadzieje,ze nic się złego nie wydarzy

MamaChlopcow
    thgf3e3kz16by5k3.png
    qb3canlilnue1n39.pngqb3ckqi186videoz.png
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego vo wiem to w tak wczesnym okresie ciąży kiedy nawet jeszcze test nie zrobiony albo dopiero co tydxien temu jest zasada " wszystko albo nic"

• Sisi85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 stycznia 2022, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudllemuffin to znaczy co? Ja mam dziś test ciążowy pozytywny, jutro kończę izolacje z powodu covid i pojutrze chcę pójść na krew i do gina. Narazie odstawiam leki które biorę (oprócz Euthyrox i witamin) do czasu aż gin potwierdzi, że mogę je brać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ