X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Czwarte dziecko
Odpowiedz

Czwarte dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Needi Nowa

Wysłany: 11 września, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy są tu mamy, które zdecydowały się na czwarte dziecko i to po 35 roku życia? Jeżeli tak to opiszcie swoje życie. Jak duże macie już dzieci. Jak ogarnęłyście logistykę, czas dla dzieci, pracę... samochód, bo to już prawie autobus trzeba🤣. Ja czekam na testowanie. Mam już 3 dzieci 12 lqt, 10 lat i 10 miesięcy.

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 22 września, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam wątek, chętnie się dowiem jak to wygląda na co dzień 🙂
    Co prawda mąż mówi, że zamykamy sklep po trzecim synu, który ma się wkrótce urodzić, ale ja po cichu marzę o czwórce... A wiem, że mąż również by się cieszył z czwartego, tylko boi się, że mieliśmy już tyle szczęścia ze zdrową trójką, że wydaje mu się niemożliwe, żeby udało nam się mieć aż czwórkę zdrowych dzieci 🥲

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 1 października, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzecie dziecko urodziłam mając 37 lat a czwarte 40. Dajemy radę a jak to nie wiem 🙃 roller coster .

Po_prostu_Ola lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ