X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Czwarte dziecko
Odpowiedz

Czwarte dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Needi Nowa

Wysłany: 11 września, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy są tu mamy, które zdecydowały się na czwarte dziecko i to po 35 roku życia? Jeżeli tak to opiszcie swoje życie. Jak duże macie już dzieci. Jak ogarnęłyście logistykę, czas dla dzieci, pracę... samochód, bo to już prawie autobus trzeba🤣. Ja czekam na testowanie. Mam już 3 dzieci 12 lqt, 10 lat i 10 miesięcy.

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 22 września, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam wątek, chętnie się dowiem jak to wygląda na co dzień 🙂
    Co prawda mąż mówi, że zamykamy sklep po trzecim synu, który ma się wkrótce urodzić, ale ja po cichu marzę o czwórce... A wiem, że mąż również by się cieszył z czwartego, tylko boi się, że mieliśmy już tyle szczęścia ze zdrową trójką, że wydaje mu się niemożliwe, żeby udało nam się mieć aż czwórkę zdrowych dzieci 🥲

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
    .....
    22.10.2025 TP Syn III 🤞

_______
    Trombofilia wrodzona, każda ciąża na Clexanie

Obniżone parametry nasienia u męża, łącznie 7 lat starań o spełnienie marzeń 🫢
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 1 października, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzecie dziecko urodziłam mając 37 lat a czwarte 40. Dajemy radę a jak to nie wiem 🙃 roller coster .

Po_prostu_Ola lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ