Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Czwarte dziecko
Odpowiedz

Czwarte dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Needi Nowa

Wysłany: 11 września 2025, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy są tu mamy, które zdecydowały się na czwarte dziecko i to po 35 roku życia? Jeżeli tak to opiszcie swoje życie. Jak duże macie już dzieci. Jak ogarnęłyście logistykę, czas dla dzieci, pracę... samochód, bo to już prawie autobus trzeba🤣. Ja czekam na testowanie. Mam już 3 dzieci 12 lqt, 10 lat i 10 miesięcy.

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 22 września 2025, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam wątek, chętnie się dowiem jak to wygląda na co dzień 🙂
    Co prawda mąż mówi, że zamykamy sklep po trzecim synu, który ma się wkrótce urodzić, ale ja po cichu marzę o czwórce... A wiem, że mąż również by się cieszył z czwartego, tylko boi się, że mieliśmy już tyle szczęścia ze zdrową trójką, że wydaje mu się niemożliwe, żeby udało nam się mieć aż czwórkę zdrowych dzieci 🥲

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2025, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzecie dziecko urodziłam mając 37 lat a czwarte 40. Dajemy radę a jak to nie wiem 🙃 roller coster .

Po_prostu_Ola lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ