Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Czwarte dziecko
Odpowiedz

Czwarte dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Needi Nowa

Wysłany: 11 września 2025, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Czy są tu mamy, które zdecydowały się na czwarte dziecko i to po 35 roku życia? Jeżeli tak to opiszcie swoje życie. Jak duże macie już dzieci. Jak ogarnęłyście logistykę, czas dla dzieci, pracę... samochód, bo to już prawie autobus trzeba🤣. Ja czekam na testowanie. Mam już 3 dzieci 12 lqt, 10 lat i 10 miesięcy.

• Po_prostu_Ola Ekspertka

Wysłany: 22 września 2025, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam wątek, chętnie się dowiem jak to wygląda na co dzień 🙂
    Co prawda mąż mówi, że zamykamy sklep po trzecim synu, który ma się wkrótce urodzić, ale ja po cichu marzę o czwórce... A wiem, że mąż również by się cieszył z czwartego, tylko boi się, że mieliśmy już tyle szczęścia ze zdrową trójką, że wydaje mu się niemożliwe, żeby udało nam się mieć aż czwórkę zdrowych dzieci 🥲

👩‍❤️‍👨 35 lat

1.2017 Syn I ♥️
    2.2021 Syn II ♥️
    2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔
    10.2025 Syn III ♥️
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 1 października 2025, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trzecie dziecko urodziłam mając 37 lat a czwarte 40. Dajemy radę a jak to nie wiem 🙃 roller coster .

Po_prostu_Ola lubi tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ