DROGERIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak odbierając od tematu kosmetyków dla kobiet w ciąży, polecam zajrzeć sobie do perfumerii internetowej zapachymarzen.pl . Aktualnie działa tam kod rabatowy wiosna2019 - po wpisaniu zamówienie zostanie obniżone dodatkowo o 10 zł.
Sama perfumeria ma w ofercie oryginalne perfumy w dobrych cenach, o wiele lepszych niż w stacjonarnych drogeriach takich jak sephora czy douglas ( w których tak naprawdę opłaca się kupować jedynie jeśli mamy promocje poświąteczne).
Nie wiem czemu stacjonarnie jest tak drogo.... W Uk jest o wiele taniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 08:21
-
Hej, tak się zastanawiam, czy na czas starań rezygnujecie z kosmetyków, które moga szkodzić? Wiecie, filtry przenikające, te sprawy? Ja trochę korzystałam z podkładów mineralnych anabelle ale nie jestem do końca zadowolona z ich trwałości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 13:58
-
Bercia wrote:Hej, tak się zastanawiam, czy na czas starań rezygnujecie z kosmetyków, które moga szkodzić? Wiecie, filtry przenikające, te sprawy? Ja trochę korzystałam z podkładów mineralnych anabelle ale nie jestem do końca zadowolona z ich trwałości
Podpinam się pod pytanie -
klaudia.kol wrote:Kupowałam zawsze w Rossmanie podkłady, ostatnio znalazłam mega fajny podkład – EVELINE PODKŁAD LIQUID CONTROL HD 005 IVORY. Jestem zadowolona, cena jest spoko, a jakość po prostu mega!
Potwierdzam! Już nie zamienię go na żaden inny -
shimmer_lip wrote:Boskie z podkladow to ja polecam bourjois healthy mix
Ziaja seria manuka do tlustej i mieszanej skory.
O nie \\\\ Ja właśnie bardzo nie polceam produktów z Ziaji, mają złe składy i szkodzą buzi. Lepiej zainwestować w trochę droższe kosmentyki, ale odpowiednie, np. z Bielendy, Eveline, Nacomi, Resibio -
to czy musisz schudnac zalezy od twojej obecnej wagi, mozna byc przy kosci i bez cellulitu i byc szczuplym i miec pomarszczone uda ja nie planowalam jakiegos wielkiego odchudzania ale zamawiajac na notino rzeczy brakowalo mi cos do wysylki darmowej i zamoiwlam ten biotherm wtedy pomyslalam ze moze jednak cos zrzuce i spadlo 11 kilo
-
julka_kulka wrote:niestety akurat eveline i ziaja to jedne z najgorszych, jeśli chodzi o skład, produktów na rynku. I nie ma czegoś takiego jak kremy "zwalczające" rozstępy. niestety to tylko chwyt marketingowy
też w to nie wierze... jeśli chodzi o rozstępy to tu rządzą geny i niewiele mamy na to wpływu. Chociaż wielokrotnie słyszałam o tych cudownych efektach np po bioil... ale to chyba działa tylko na te świeże czerwone rozstępy -
wiele jest produktów niby na rozstępy, ale czy faktycznie działają? Ja niestety nie mam takiego doświadczenia poza kasa nic więcej mi nie zniknęło... jedyna opcja to chyba laser, ale droga sprawa... chyba ze stosuje sie kremy aby zapobiec powstaniu rozstepów... to chyba brzmi bardziej logicznie niz ich usuniecie po kremie
-