Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Dupek a okres
Odpowiedz

Dupek a okres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Diuna_Hollow Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2025, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

Jestem w drugim cyklu stymulowanym, okresy mam nieregularne plus pcos. Biorę magnez, vit b+k 4000 oraz Ovarin 2 tabletki.

Od owulacji jestem na duphastonie, dostałam też zastrzyk z ovitrelle podczas owulacji. - po 15 dniach miałam zrobić test ciążowy.

13dc dostałam krwawienia dziwnego, zastanawiam się czy to okres czy plamienie implementacyjne. Stad moje pytania - jesli ktos bedzie wiedział - dziekuje za odpowiedź.

1) Duphaston - mam 2x1 tab - brałam 2 razy dziennie razem z innymi suplami, czy tak powinno sie brać?

2) czy jak dostałam okres (zakładając, że to okres a nie plamienie to czy powinnam odstawić dupka? Trochę nie wiem co robić - mam 2 dzień krwawienia i nie wiem czy powinnam zadzwonić do kliniki czy jeszcze poczekać na rozwój wypadków i zrobić za te 2 dni test ciążowy z krwi. Będę robić pierwszy raz i nie wiem ile się czeka :(

Dziekuje serdecznie za wsparcie - ciezko jest z tymi huśtawkami :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2025, 12:45

• Diuna_Hollow Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2025, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ