X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia In vitro z komórką dawczyni 2025
Odpowiedz

In vitro z komórką dawczyni 2025

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaKatarzyna Debiutantka

Wysłany: 12 stycznia, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grupa wsparcia dla osób, które aktualnie są w procesie in vitro z komórką dawczyni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia, 20:05

Wysłany: 12 stycznia, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Czy są tu forumowiczki, które też aktualnie są w procesie in vitro z komórką dawczyni i chciałyby się wzajemnie powspierać?

Ja mam 38 lat (skończę 39 w lutym) i jestem po dwóch stymulacjach w zeszłym roku, które musiały być przerwanę ze względu na słabą odpowiedź jajników. Moje AMH w zeszłym roku wahało się między 0,05 a 0,15.

Z początkiem stycznia zaczęłam przygotowania do in vitro z komówką dawczyni. Na razie biorę Estrofem (estradiol) 2 mg x 2 dziennie oraz Aspirynę x 1 dziennie.

Ktoś jeszcze jest na tej drodze aktualnie? :)

Pozdrawiam,
    Kasia

• Ewa6 Koleżanka

Wysłany: 13 stycznia, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKatarzyna wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Czy są tu forumowiczki, które też aktualnie są w procesie in vitro z komórką dawczyni i chciałyby się wzajemnie powspierać?

Ja mam 38 lat (skończę 39 w lutym) i jestem po dwóch stymulacjach w zeszłym roku, które musiały być przerwanę ze względu na słabą odpowiedź jajników. Moje AMH w zeszłym roku wahało się między 0,05 a 0,15.

Z początkiem stycznia zaczęłam przygotowania do in vitro z komówką dawczyni. Na razie biorę Estrofem (estradiol) 2 mg x 2 dziennie oraz Aspirynę x 1 dziennie.

Pozdrawiam,
    Kasia
    Hej hej jet już wątek na ten temat w sekcji starajac się z pomocą medyczną . Zajrzyj tam, dziewczyny mają ogromną wiedzę.

Ona 44 On 34
    IVF 09.2023 nieudane 😔
    IVF 08.2024 nieudane 😔
    IVF 10.2024 start procedury z KD
    IVF 23.11.2024 transfer świeży 5.1.1
    4.1.1 i 3.1.1 na zimowisku ❄❄
    9dpt - 288
    11dpt - 584, progesteron 26
    25dpt mamy ❤ 6mm
    9w5d CRL 3,12
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKatarzyna wrote:
    Cześć Dziewczyny!

Pozdrawiam,
    Kasia
    hej ja mam 36 czekam na dawczynie

Wysłany: 14 stycznia, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa6 wrote:
    Hej hej jet już wątek na ten temat w sekcji starajac się z pomocą medyczną . Zajrzyj tam, dziewczyny mają ogromną wiedzę.
    Ok, dzięki!

Wysłany: 19 stycznia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komanuss wrote:
    hej ja mam 36 czekam na dawczynie
    Hej, masz jakieś wieści co do dawczyni?

• Komanuss Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKatarzyna wrote:
    Hej, masz jakieś wieści co do dawczyni?
    nie , jestem w nie duzej klinice w Poznaniu chyba dlugo bede czekac bo przedemną 7 kobiet czeka

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ