Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Kariotyp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cukiereczekkkkk Nowa

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy robiłyście kariotyp po poronieniu?
    Gdzie polecacie zrobić?

• Lumi Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam, natomiast nie mogłam przekonac starego:( nie jest to tanie badanie ;(

Lumi

---

2011 ciąża zatrzymana w 8TC
    06.2023 nieudane IVF
    08,09,10 cykl stymulowany
    03.2023 nieudane IVF
  • Lumi Znajoma

Wysłany: 15 sierpnia 2023, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I robiłam w Synevo, tam kosztuje 800 zl, czas oczekiwania to 28 dni.

Lumi

---

2011 ciąża zatrzymana w 8TC
    06.2023 nieudane IVF
    08,09,10 cykl stymulowany
    03.2023 nieudane IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2023, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zamawiałam upadjenta, znalazłam kod rabatowy wtedy 😁

• aniab Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alab - 427 zł, wynik po 3 tygodniach :) jeśli podchodzisz do in vitro i podarujesz swoje komórki do adopcji to zrobią Ci "w gratisie" ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ