X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Menopur 1200

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anias Znajoma

Wysłany: 4 grudnia 2024, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Menopur 1200. Okolice Krakowa. Możliwa wysyłka. Proszę o wiadomość na priv.

Liz, Mirabelle lubią tę wiadomość

• Liz Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chetna: 661660898
    Anias wrote:
    Sprzedam Menopur 1200. Okolice Krakowa. Możliwa wysyłka. Proszę o wiadomość na priv.

• Mirabelle Nowa

Wysłany: 15 września, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, rozumiem, ze to stary wpisiw i juz nie masz Menopur 1200?

• Liz Koleżanka

Wysłany: 19 września, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna?
    [email protected]
    Anias wrote:

• Kiri86 Koleżanka

Wysłany: 14 listopada, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy aktualne?

Agacia 86 lubi tę wiadomość

Kiri
  • Agacia 86 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałości po leczeniu:
    - Omnitrope 5mg/ 1,5 ml. 4 fiolki całe- nieużyte, natomiast jedna była użyta 2 razy i wkładu zostało na 1 raz ( w zależności też kto jakiej dawki używa)- lek bez refundacji, ja zapłaciłam za 5 fiolek- 1.900 zł, sprzedam kilka stówek mniej,
    - Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek- cena: 120 zł,
    - Menopur 1200- ważny do 09/2027- połowa fiolki i do tego dodam 5 szt strzykawek- cena: 50 zł.
    Wszystkie powyższe leki trzymane są w lodówce.
    I mam jeszcze witaminę PP 200- ważna do 01/2028- całe opakowanie- cena 15 zł.
    Ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze.
    Jeśli jesteś zainteresowana- odpowiedz na moją wiadomość, a się odezwę.

• Agacia 86 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja- co jeszcze zostało:😉

- Omnitrope 5mg/ 1,5 ml- ważny do 11/2026 r., trzymany cały czas w lodówce, zostały mi 3 całe fiolki - nieużyte; lek bez refundacji, zakupiłam go w polskiej aptece stacjonarnej; zapłaciłam za 1 szt - 380 zł, sprzedam taniej niż je kupiłam;

- Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, trzymany cały czas w lodówce; zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek, lek zakupiony w polskiej aptece stacjonarnej- cena: 110 zł;

- Menopur 1200- ważny do 09/2027- trzymany cały czas w lodówce, została połowa fiolki - lek zakupiony w polskiej aptece stacjonarnej-
    cena: 50 zł.

Pozostała mi jeszcze Wit. PP 200- ważna do 01/2028- całe, nie rozpoczęte opakowanie- cena 15 zł.

Wszystkie ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze. Same wiecie ile to wszystko kosztuje; ja już nie potrzebuje tych leków, a którejś z Was mogą się przydać.
    Jeśli jesteś zainteresowana odezwij się:
    [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ