X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Menopur 1200

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anias Znajoma

Wysłany: 4 grudnia 2024, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam Menopur 1200. Okolice Krakowa. Możliwa wysyłka. Proszę o wiadomość na priv.

Liz, Mirabelle lubią tę wiadomość

• Liz Koleżanka

Wysłany: 2 stycznia, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chetna: 661660898
    Anias wrote:
    Sprzedam Menopur 1200. Okolice Krakowa. Możliwa wysyłka. Proszę o wiadomość na priv.

• Mirabelle Nowa

Wysłany: 15 września, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, rozumiem, ze to stary wpisiw i juz nie masz Menopur 1200?

• Liz Koleżanka

Wysłany: 19 września, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna?
    [email protected]
    Anias wrote:

• Kiri86 Koleżanka

Wysłany: 14 listopada, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy aktualne?

Agacia 86 lubi tę wiadomość

Kiri
  • Agacia 86 Znajoma

Wysłany: 26 listopada, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałości po leczeniu:
    - Omnitrope 5mg/ 1,5 ml. 4 fiolki całe- nieużyte, natomiast jedna była użyta 2 razy i wkładu zostało na 1 raz ( w zależności też kto jakiej dawki używa)- lek bez refundacji, ja zapłaciłam za 5 fiolek- 1.900 zł, sprzedam kilka stówek mniej,
    - Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek- cena: 120 zł,
    - Menopur 1200- ważny do 09/2027- połowa fiolki i do tego dodam 5 szt strzykawek- cena: 50 zł.
    Wszystkie powyższe leki trzymane są w lodówce.
    I mam jeszcze witaminę PP 200- ważna do 01/2028- całe opakowanie- cena 15 zł.
    Ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze.
    Jeśli jesteś zainteresowana- odpowiedz na moją wiadomość, a się odezwę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ