Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Omnitrope

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 11 września, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam na pierwszej wizycie Omnitrope, 2 fiolki, na 24 dni ma wystarczyć . Czy któraś z Was brała i wie, jak to zadziała? Niskie AMH.

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też dostałam dziś receptę na ten lek. Mam stosować razem z zastrzykami w stymulacji do In-vitro. Mam niskie AMH (0.4) i lekarka zaleciła ten lek fakultatywnie. Też się zastanawiam jak zadziała i czy da skutki uboczne. A jak u Ciebie po zastosowaniu?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dni już biorę, wczoraj płacz mi się włączył wieczorem , ogólnie jak przed okresem takie ma być działanie. Dwa dni było mi niedobrze, ale minęło, może nie od tego. Ja mam AMH 0, 38, dostałam na pierwszej wizycie , mam zrobić badania i przyjść wtedy . A Ty jaki jeszcze lek do tego dostałaś i na co?

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic przyjemnego w takim razie, ale chyba do przeżycia, z tego co piszesz. Ja oprócz tego mam dwa leki do stymulacji jajników: menopur i bemfolę. U mnie to część pierwszej procedury in-vitro.

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nic nie wiem, co dalej będzie zastosowane, pewnie na wizycie kolejnej się dowiem czegoś.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ