X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Omnitrope

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam na pierwszej wizycie Omnitrope, 2 fiolki, na 24 dni ma wystarczyć . Czy któraś z Was brała i wie, jak to zadziała? Niskie AMH.

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też dostałam dziś receptę na ten lek. Mam stosować razem z zastrzykami w stymulacji do In-vitro. Mam niskie AMH (0.4) i lekarka zaleciła ten lek fakultatywnie. Też się zastanawiam jak zadziała i czy da skutki uboczne. A jak u Ciebie po zastosowaniu?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dni już biorę, wczoraj płacz mi się włączył wieczorem , ogólnie jak przed okresem takie ma być działanie. Dwa dni było mi niedobrze, ale minęło, może nie od tego. Ja mam AMH 0, 38, dostałam na pierwszej wizycie , mam zrobić badania i przyjść wtedy . A Ty jaki jeszcze lek do tego dostałaś i na co?

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic przyjemnego w takim razie, ale chyba do przeżycia, z tego co piszesz. Ja oprócz tego mam dwa leki do stymulacji jajników: menopur i bemfolę. U mnie to część pierwszej procedury in-vitro.

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nic nie wiem, co dalej będzie zastosowane, pewnie na wizycie kolejnej się dowiem czegoś.

• Ona13 Nowa

Wysłany: 10 stycznia 2025, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2025, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice pępka, raz z lewej raz z prawej

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2025, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pewnej odległości, sporej od samego pępka

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia 2025, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona13 wrote:
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?
    Czy miałam zlecony lek w stymulacji już w danym cyklu, czy tak po prostu

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ