X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Omnitrope

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam na pierwszej wizycie Omnitrope, 2 fiolki, na 24 dni ma wystarczyć . Czy któraś z Was brała i wie, jak to zadziała? Niskie AMH.

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też dostałam dziś receptę na ten lek. Mam stosować razem z zastrzykami w stymulacji do In-vitro. Mam niskie AMH (0.4) i lekarka zaleciła ten lek fakultatywnie. Też się zastanawiam jak zadziała i czy da skutki uboczne. A jak u Ciebie po zastosowaniu?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dni już biorę, wczoraj płacz mi się włączył wieczorem , ogólnie jak przed okresem takie ma być działanie. Dwa dni było mi niedobrze, ale minęło, może nie od tego. Ja mam AMH 0, 38, dostałam na pierwszej wizycie , mam zrobić badania i przyjść wtedy . A Ty jaki jeszcze lek do tego dostałaś i na co?

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic przyjemnego w takim razie, ale chyba do przeżycia, z tego co piszesz. Ja oprócz tego mam dwa leki do stymulacji jajników: menopur i bemfolę. U mnie to część pierwszej procedury in-vitro.

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nic nie wiem, co dalej będzie zastosowane, pewnie na wizycie kolejnej się dowiem czegoś.

• Ona13 Nowa

Wysłany: 10 stycznia, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice pępka, raz z lewej raz z prawej

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pewnej odległości, sporej od samego pępka

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona13 wrote:
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?
    Czy miałam zlecony lek w stymulacji już w danym cyklu, czy tak po prostu

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ