X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Omnitrope

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2024, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam na pierwszej wizycie Omnitrope, 2 fiolki, na 24 dni ma wystarczyć . Czy któraś z Was brała i wie, jak to zadziała? Niskie AMH.

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie też dostałam dziś receptę na ten lek. Mam stosować razem z zastrzykami w stymulacji do In-vitro. Mam niskie AMH (0.4) i lekarka zaleciła ten lek fakultatywnie. Też się zastanawiam jak zadziała i czy da skutki uboczne. A jak u Ciebie po zastosowaniu?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2024, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 10 dni już biorę, wczoraj płacz mi się włączył wieczorem , ogólnie jak przed okresem takie ma być działanie. Dwa dni było mi niedobrze, ale minęło, może nie od tego. Ja mam AMH 0, 38, dostałam na pierwszej wizycie , mam zrobić badania i przyjść wtedy . A Ty jaki jeszcze lek do tego dostałaś i na co?

• Ewsona Nowa

Wysłany: 16 września 2024, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic przyjemnego w takim razie, ale chyba do przeżycia, z tego co piszesz. Ja oprócz tego mam dwa leki do stymulacji jajników: menopur i bemfolę. U mnie to część pierwszej procedury in-vitro.

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 17 września 2024, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nic nie wiem, co dalej będzie zastosowane, pewnie na wizycie kolejnej się dowiem czegoś.

• Ona13 Nowa

Wysłany: 10 stycznia, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice pępka, raz z lewej raz z prawej

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pewnej odległości, sporej od samego pępka

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 10 stycznia, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona13 wrote:
    Dziewczyny, w jakim miejscu robiłyście zastrzyk?
    Czy miałam zlecony lek w stymulacji już w danym cyklu, czy tak po prostu

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ