X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Pokrzywka w ciazy
Odpowiedz

Pokrzywka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

• AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestempo35 roku życia i staramy się pierwsze dziecko

• AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

• Murarka Znajoma

Wysłany: 14 września 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaT wrote:
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

Tak, ja mam.
    Z tymże ignorowałam pokrzywkę bo przez cały poprzedni rok miałam taka pokrzywkę i nie powiązałam tego z ciążą.
    Doszedł mi mocny świąd skóry w nocy i krostki na ramionach i łydkach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ