Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Pokrzywka w ciazy
Odpowiedz

Pokrzywka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Debiutantka

Wysłany: 12 września, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

• AnkaT Debiutantka

Wysłany: 12 września, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestempo35 roku życia i staramy się pierwsze dziecko

• AnkaT Debiutantka

Wysłany: 12 września, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

• Murarka Debiutantka

Wysłany: 14 września, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaT wrote:
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

Tak, ja mam.
    Z tymże ignorowałam pokrzywkę bo przez cały poprzedni rok miałam taka pokrzywkę i nie powiązałam tego z ciążą.
    Doszedł mi mocny świąd skóry w nocy i krostki na ramionach i łydkach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ