X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Pokrzywka w ciazy
Odpowiedz

Pokrzywka w ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

• AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestempo35 roku życia i staramy się pierwsze dziecko

• AnkaT Znajoma

Wysłany: 12 września 2024, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję

• Murarka Znajoma

Wysłany: 14 września 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaT wrote:
    Kochane,
    Czekam na betę, zrobiłam rano, czy któraś z Was jako pierwszy objaw miała pokrzywkę ? Swędzące egrudki na ciele ?

Tak, ja mam.
    Z tymże ignorowałam pokrzywkę bo przez cały poprzedni rok miałam taka pokrzywkę i nie powiązałam tego z ciążą.
    Doszedł mi mocny świąd skóry w nocy i krostki na ramionach i łydkach.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ